قبلا راجع بهش تاپیک زدم هفته پیش دوشنبه دخترش به دخترم فحش داده بعد دست پیش گرفته بود گریه کرده بود مادرش هم آنقد بیشعور بود دختر منو تهدید میکرد منم با زنه دهن به دهن نزاشتم رفتم پیش مسئولین آموزشکده فقط زنگ زدن یه تذکر کوچولو بهش دادن تا اینکه چهارشنبه هفته پیش باز.....
واکنش من به تاپیکا : " گل زده بودن ، حالت طبیعی نداشتن"😳☻... ❤❤But you'll never be alone..I'll be with you from dusk til dawn...I'll hold you when things go wrong...I'll be with you from dusk til dawn❤❤آهای خوشگل عاشق♡♡آهای عمر دقایق♡♡آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق♡♡I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
همسرم من اخم تورابه خنده کسی عوض نمیکنم حتی نداشته هایت راباداشته های کسی عوض نمیکنم من تارموی توکه هیچ حتی خاطراتت رابا هیچکس عوض نمیکنم تاابدتوقلبمی مامان دوتا گل پسرم آقا امین و آقا اهورا عشق های مامانی هستید
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
تا دختر منو دیده تو کلاس زبان بلند طوری که که دخترم بشنوه به دخترش گفته نگار با اینا بازی نکن اینا بی ادبن به دخترم و دوستش اشاره کرده من باز به دخترم گفتم اشکال نداره ولش کن تو هم بهش محل نزار بی فرهنگن دیگه تا اینکه امروز...
همسرم من اخم تورابه خنده کسی عوض نمیکنم حتی نداشته هایت راباداشته های کسی عوض نمیکنم من تارموی توکه هیچ حتی خاطراتت رابا هیچکس عوض نمیکنم تاابدتوقلبمی مامان دوتا گل پسرم آقا امین و آقا اهورا عشق های مامانی هستید
امروز امتحان فاینال داشتن دخترم رو بردم داخل کلاس گفتم عزیزم پیش دخترای بی ادب نشین و اسمی هم از کسی نبردم و کسی رو هم تهدید نکردم فقط به دخترم توصیه کردم
گفت چرا به دختر من گفتی بی ادب الان میزنم تو گوش بچه ات
وا