2777
2789
عنوان

مادرا بیاین کمک .ناف نوزاد

2675 بازدید | 18 پست

سلام دوستان پسرم هشت روزه دنیا اومده هنوز نافش نیوفتاده امروز روی پیرهنش دیدم که ترشح زرد رنگ هستش.یعنی عفونت کرده؟یکم از نافش هم بیرون زده.خطرناکه؟الان عکسشو میزارم

این نیز بگذرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر منم ۱۲ روزگی نافش افتاد برای اینکه مطمئن بشی ببرش دکتر ببینه چیزی هم بهش نزن خود به خود می افته

اللهم عجل لولیک الفرج. برا سلامتی و تعجیل در فرج  آقام امام زمان عجل الله تعالی دوست داشتی صلوات بفرست   

من پسرم الان ۳۰ روزشه اونموقع ده روزگی افتاد تا چند وقت ترشح زرد رنگ کم طبیعیه نگران نباش اصلا دستکاری نکن هیچ چی بهش نزن من با دکتر جرف زدم گفت اصلا دستکاری نکن هیچی نزن پوشکم  نزار بهش بحوره  همین 

دوسش دارم ولی خره نمیفهمه