2777
2789
عنوان

بد بیاری....

154 بازدید | 18 پست

نمیدونم چند وقته همش بد بیاری پشت بد بیاری البته خداروشکر فقط از نظر مالی بد میارم، تاسوعا که ماشینمو دادم دست داداشم برا عزاداری بره شهرستان، تو راه ماشین چپ کرد له شد،خداروشکر خودش چیزی نشد ولی ماشین نزدیک هفت تومن هرج و داشت، قیمت خود ماشینم که اومد پایین!  امروزم که ادکلن پونصد تومنیم افتاد شکست ناراحت شدم سر خنگ بازی خودم افتاد. ، از طرفى شیفت بعدازظهرم که میرم سرکار، گویا میگه ضرر میکنه و احتمالا تعطیل کنه.البته صبح استخدام رسمی هستم. 

صدقه بنداز

👇👇👇خانما آقایون لیدی  اند جنتلمن نی نی سایتی ها بشنوید و آگاه باشید نام کاربری من جاندیا هستش یه اسم کره ایه تو فیلم پسران برتر از گل تورو خدا فکر بد نکنین 😢😢😢بعدشم خودم میدونم که اسمش گیوم جاندی بود کاربری قبلیم جاندی بود که ترکید مجبور شدم اینو بزارم جاندیاکه سایت قبول کنه😁😁😁😢😢😢😢👆👆👆👆            من به مرگی فکرمیکنم که زندگی هدیه میده....من یک حامی اهدای عضو هستم😍😍تاخدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز؟؟؟................. میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم😍😍😍😍                 درسته بهشت جای خوبیه اما بچه های جهنم همه آشنان😁😁            وای من تنوع امضاهام چه زیاده 😥😥😁😁😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آدم بدی نیستم تا اونجا که بتونم کمک میکنم فقط قبلنا هرجور شده صبح اول وقت صدقه میدادم، الان میبینم خرد ندارم میگم سر ماه ده تومن کنار میذارم. ممکنه ازین باشه؟ 

آدم بدی نیستم تا اونجا که بتونم کمک میکنم فقط قبلنا هرجور شده صبح اول وقت صدقه میدادم، الان میبینم خ ...

نه مال این نیست.من اصلا صدقه نمیدم وخداروشکر بدبیارم نبودم.

شوهرم صدقه میده.به هرکی دوست داره ،بیشتر مردایی که میان تو کوچه وساز میزنن.جدا از اونا به ایتام .خداییش دست رو هرچی میزاره پربرکت میشه .

پدرم هم زیاد صدقه میداد وخیلی مرد خوبی بود ولی بدبیار بود.

پس ربطی نداره.شاید بیشتر به دوراندیشی ونتیجه عاقبت کار وحواس جمعی ربط داره

در دنیا هیچ چیز پایدار نیست واگر انسان توقع بقای چیزی را داشته باشد احمق است.اما اگر از آنچه که برای مدت کوتاهی دارد لذت نبرد از آن هم احمق تر است.