2777
2789
عنوان

مادر شوهر بد

303 بازدید | 24 پست

سلام دیگه نمیدونم چکار کنم از دست این مادر شوهر خیلی دخالت میکنه تو زندگیمون اذر ماه عروسیمه رو همه چی باید نظر بده حتی کاری که بهش ربط نداره رو کار شوهرم رو همکاراش رو نحوه لباس پوشیدن شوهرم دیگه کلافم کرده خسته شدم ازش هر چی میگم مثبت به رفتارش نگاه کنم نمیشه میگم مادره دلسوزه ولی چرا به شغل پسرشم باید کار داشته باشه به این جنس بده به اون نده به اون پول بده به اون نده نمیدونم باهاش چطور رفتار کنم 

اگر قرار باشه کسی دلخور شه و احیانا تذکری هم بده

اون ؛ همسرتونن ....

شما وارد موضوعات خانوادگی و مادر و پسری  شون نشید

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

این ک خوبه

مادر شوهر من حتی ب رنگ مدل لباس زیر شوهرم گیر میده

لالا لالا بخواب دنیا خسیسه واسه کمتر کسی خوب مینویسه یکی لبهاش همیشه غرق خندس یکی چشماش تو خوابم خیسه خیسه💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرشوهرمنم دقیقا همینجور بود   . اگر تجربه منو میخوای استفاده کنی . اهمیتش نده . هرچی میگه بزار بگه تو کار خودتو کن  و  قانون و هدف خودتو داشته باش . ببخشید فکر کن یه دیوانه داره حرف میزنه

وقتی نظراتمون باهم فرق داره  احتیاجی هست به اینکه ریپلای کنیم و مخالفت کنیم(ادم عاقل اینکارو نمیکنه)  ؟؟؟؟ وزن حاضر 61  وزن هدف  54.تیکر وزنمه 

من مادرشوهرم حتی میگفت  شوهرخواهرشوهرم از مدل چادر من بدش میاد من باید عوض کنم 

وقتی نظراتمون باهم فرق داره  احتیاجی هست به اینکه ریپلای کنیم و مخالفت کنیم(ادم عاقل اینکارو نمیکنه)  ؟؟؟؟ وزن حاضر 61  وزن هدف  54.تیکر وزنمه 

میگه بزار لباس عروست باحجاب باشه خونه نزدیک خودمون بگیرین همکف باشه پله نداشته باشه پاهام درد میکنه کدوم ارایشگاه برو کارش خوبه این رنگو بخر قشنگه اوایل حرفشو گوش میکردم میگفتم از دستم ناراحت نشن ولی واقعا دیگه نمیتونم 

مرده شور مادرشوهر منو ببره که الان بیست روزه خبر مرگش اومده تلپ شده او خونم نمی ره خبر مرگش من افسردگیم برگشته دارم قرص می خورم دوباره یه حالی میشم الهی ذلیل بشه 

میگه بزار لباس عروست باحجاب باشه خونه نزدیک خودمون بگیرین همکف باشه پله نداشته باشه پاهام درد میکنه ...

یه نمونه که لباس عروست باحجاب باشه . 

بگو باشه روش فکر میکنم 

بعدم برو برعکسشو انجام بده 

من  3 سال اینکارو کردم  3 سال مداوم آدم حسابش نکردم