سلام دیگه نمیدونم چکار کنم از دست این مادر شوهر خیلی دخالت میکنه تو زندگیمون اذر ماه عروسیمه رو همه چی باید نظر بده حتی کاری که بهش ربط نداره رو کار شوهرم رو همکاراش رو نحوه لباس پوشیدن شوهرم دیگه کلافم کرده خسته شدم ازش هر چی میگم مثبت به رفتارش نگاه کنم نمیشه میگم مادره دلسوزه ولی چرا به شغل پسرشم باید کار داشته باشه به این جنس بده به اون نده به اون پول بده به اون نده نمیدونم باهاش چطور رفتار کنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مادرشوهرمنم دقیقا همینجور بود . اگر تجربه منو میخوای استفاده کنی . اهمیتش نده . هرچی میگه بزار بگه تو کار خودتو کن و قانون و هدف خودتو داشته باش . ببخشید فکر کن یه دیوانه داره حرف میزنه
وقتی نظراتمون باهم فرق داره احتیاجی هست به اینکه ریپلای کنیم و مخالفت کنیم(ادم عاقل اینکارو نمیکنه) ؟؟؟؟ وزن حاضر 61 وزن هدف 54.تیکر وزنمه
مرده شور مادرشوهر منو ببره که الان بیست روزه خبر مرگش اومده تلپ شده او خونم نمی ره خبر مرگش من افسردگیم برگشته دارم قرص می خورم دوباره یه حالی میشم الهی ذلیل بشه