2777
2789
عنوان

مادر شوهر بد

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 24 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظر منم همینکارو کن .بذار روش کم شه 

فقط این راهه که برای فضولا جواب میده . من مادرشوهرم که به کنار خواهرشوهر بزرگمم بدتر از مادرش .  جوری بود که یه روسری میخریدم   ترورم میکردن . 

جوری رفتار کردم باهاشون که   خودشون دمشونو چیدن

وقتی نظراتمون باهم فرق داره  احتیاجی هست به اینکه ریپلای کنیم و مخالفت کنیم(ادم عاقل اینکارو نمیکنه)  ؟؟؟؟ وزن حاضر 61  وزن هدف  54.تیکر وزنمه 

فکر نمیکردم روزی بشه که منم از مادرشوهرم شاکی باشم😔😔😔😔...با مادرشوهر سیریشش چه باید کرد؟ 

خدا میدونه تو ذاتم بدجنسی نیست نیازی به توضیح به بنده خدا ندارم ولی مادرنامزدم چپ و راست گیرررر میده حالم بده فلانم کسی نیست کارامو بکنه بیا اینجا...مثلااااا به شوخی میگه برات مادرشوهر بازی درمیارماااا از من بترس...ازش حاااالممم به هم میخوره 😤😤😤😤😤😤

معنی" مخالف نظر منی ریپلای نکن "رو متوجه نمیشم😐خب اگه حرفت حقه وایسا جواب بده چرا در میری یا میتونی نظر ندی هیچکسم ریپلایت نمیکنه ... پای افکارت بمون...  صبر کن عزیز من...عه😐😐😐...والا 😑😑😑😑
به شوهرمم گفتم مادرت خیلی تو کارامون دخالت میکنه فقط میگه چون الان خونشونم مجبورم گوش کنم 

عزیرم این راهی که تو داری میری رو من قبلا رفتم . به شوهرت بگو  دوسدارم سلیقه منو تو برامون مهم باشه و بهم احترام بزاریم  تا بعدا حسرت چیزی به دلمون نمونه

وقتی نظراتمون باهم فرق داره  احتیاجی هست به اینکه ریپلای کنیم و مخالفت کنیم(ادم عاقل اینکارو نمیکنه)  ؟؟؟؟ وزن حاضر 61  وزن هدف  54.تیکر وزنمه 
چطور رفتار کردی ابجی ؟

عزیزم برات گفتم . بهتره که اولا نادیده بگیریش انگار وجود نداره . خیلی ببخشید فکر کنی دیوانس و کوته  فکر.

بعد هم هرچی گفت  بگو  روش فکر  میکنم  بعد دقیقا برعکسشو انجام بده . خودش  خسته میشه کاملا . به شوهرت گلایه نکن و غر نزن . راه حل بزار جلوی شوهرت مثلا بگو اگر  اینو نخرم تو دلم میمونه که لباس عروسم  قشنگ نیست آرزومه .