2777
2789
عنوان

دکتر زنان (مشهد)

696 بازدید | 7 پست

سلام

مشهدی های عزیز

یه دکتر خوب میخوام

که امروز نوبت بده😁

برا چیز خاصی نیست فقط برا چکاپ میخوام برم

خادم و فارغ همون روز نوبت میدن؟🤔🤔

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبح میرفتی دکتر ژینوس رفیع زاده درمانگاه شهرداری میشینه تقی اباد من دوسش دارم چون خیلی دقیق ب حرفا ...

ممنونم

صبحا با پسرم خیلی سخته اخه😔

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
برا چکاپ ک مهم نیس هردکتری بری  چون اول ازمایش و سونو و ... مینویسه باید بری انجام بدی بعد نتی ...

خب کسی رو میشناسی وقت بده سریع؟

صبح میرفتی دکتر ژینوس رفیع زاده درمانگاه شهرداری میشینه تقی اباد من دوسش دارم چون خیلی دقیق ب حرفا ...

سلام عزیزم شما دکتر رفیع زاده رو رفتین؟
میدونین سزارین انتخابی قبول میکنه یا نه؟ منم درمانگاه شهرداری میرم
بقیه دکترای درمانگاه چطور؟

سلام عزیزم شما دکتر رفیع زاده رو رفتین؟ میدونین سزارین انتخابی قبول میکنه یا نه؟ منم درمانگاه شهردار ...

سلام من خودم برای چکاپ پیششون رفتم ولی خواهرشوهرم برای هر سه تا بچش پیش رفیع زاده بوده و خیلی راضیه . بقیه دکتراشو نرفتم