2777
2789
عنوان

دخترایی ک میرین باشگاه زودی بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 32 پست
ن کی گفته  هیکلت مردونه میشه  ماکه هورمون مردونه نداریم  زنا هر چقد ورزش کنن هیکلشون ...

کدومش زودتر لاغرم میکنه ایروبیک یا بدنسازی من الان قدم صدو هفتاد و پنجه وزنمم هفتاد و هشت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی باشگاه نرم دیگ

چرا دیگه. برای ایروبیک و پیلاتس برو . همراه با رژیم . از تردمیل هم استفاده کن. یکی دوتا دستگاه دیگم هس ولی کلا خیلی به فکر دستگاه نباش اول اون ورزش های هوازی و رژیم  در کنارش کمی دستگاه. من رفتم که میگم

کدومش زودتر لاغرم میکنه ایروبیک یا بدنسازی من الان قدم صدو هفتاد و پنجه وزنمم هفتاد و هشت

میتونی بری ی باشگاهی که هم ایروبیک داشته باشه هم بدنسازی که هم بتونی با دستگاه کار کنی واسه فرم دادن بدنت هم اینکه  پهلوهاتو آب کنی 

میتونی بری ی باشگاهی که هم ایروبیک داشته باشه هم بدنسازی که هم بتونی با دستگاه کار کنی واسه فرم دادن ...

شهر ما همچین باشگاهی نداره متاسفانه 

باشگاه ایروبیک جداس بدنسازیم جدا

وای خوشبحالت عزیزم  واقعابا بدنسازی تونستی این همه ازن کم کنی؟ چ حرکاتی انجام دادی

بله عزیزم اویل بیشتر ورزشام هوازی بود ولی بعد از اینکه یکم وزن کم کردم با دمبل و چندتا دستگاه کار میکردم ولی خیلی زیاد مثلا در هفته دو الی سه بار ۶ کیلومتر رو راه میرفتم وگرنه اون وزن کم نمیشد الان چند ماهه نرفتم چون عمل داشتم البته الان میتونم باز برم ولی درگیر اسباب کشی و خرید جهاز و نقل مکان به یه شهر دیگه هستم و کمی چاق شدن باز شدم ۶۰ کیلو ولی دیگه هیچوقت به اون وزن زیاد نمیزارم برسه شما هم باید بیشتر هوازی بری در کنارش اسکات و حرکات پهلو و شکم که فرم بگیره بدنت 

بله عزیزم اویل بیشتر ورزشام هوازی بود ولی بعد از اینکه یکم وزن کم کردم با دمبل و چندتا دستگاه کار می ...

مرسی از راهنماییت گلممم ایشالله ک همیشه خوش تیپ باشی😜😜😘😘