2777
2789
عنوان

دخترایی ک میرین باشگاه زودی بیاین

279 بازدید | 32 پست

سلام دخترا من میخام لاغر کنم ی خورده شکم دارم و پهلو میخوام ابشون کنم حالا قصد دارم برن باشگاه ولی اطرافیان میگن هیکلت تو باشگاه چاق و توپر میشه ن لاغر😒بعدم میگن هیکلت مردونه میشه  نظر شما چیه ینی باشگاه واس لاغرس تاثیری نداره چکار کنم تروخدا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وااا عزیزم این حرفا مال قدیم بود با دستگاه و بدنسازی میشه هیکل رو فرم داد لاغر کرد یا تو پر من خودم ۸۵ کیلو بودم شدم ۵۲ با بدنسازی پیش یه مربی کار بلد برو کسی هم دوباره این حرف و زد بگو این تفکرات مال ۱۰۰ ساله پیشه 

به مربی میگی که ورزشایی بهت بگه که رو شکم و پهلوت فشار بیاره و اونارو آب کنه! خیلی هم خوب و عضله ای و سفت میشی ولی خودتو بکشی هم مثل مردا نمیشی خیالت تخت

کتاب گرون شدصف نکشیدیم،،،شایدتنهادلیل صف کشیدنهامون همین باشه😕
تغذیه رو ک میدونم ولی هوازی منظورتون تمرینای باشگاس

اره عزیزم حرکاتی مثل برپی پلانک شکم و پهلو‌چرخشی اسکات پرشی و کار با استپ اینا مربی با توجه به لولت بهت میده

تو زندگی مجبور نیستی به هیچکسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت ،اینو هیچوقت یادت نره😇

ن کی گفته  هیکلت مردونه میشه  ماکه هورمون مردونه نداریم  زنا هر چقد ورزش کنن هیکلشون قشنگ تر و رو فرم تر میشه  اگه قصد داری همیشه ورزش کنی برو بدنسازی اگ میخای چربی آب کنی ایروبیکم خوبه البته ب شرط اینکه مربی خوبی داشته باشی 

وااا عزیزم این حرفا مال قدیم بود با دستگاه و بدنسازی میشه هیکل رو فرم داد لاغر کرد یا تو پر من خودم ...

وای خوشبحالت عزیزم 

واقعابا بدنسازی تونستی این همه ازن کم کنی؟ چ حرکاتی انجام دادی