2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان پسر من بیماری چشم اشتگارت داره هر سال چشماش داره کم بینا تر میشه تو رو خدا میدونید بگید

الهی بگردم 😢خوب میشه ان شالله عزیزم

عاقل همه را به پشم خود بسپارد 😹😇
دوستان پسر من بیماری چشم اشتگارت داره هر سال چشماش داره کم بینا تر میشه تو رو خدا میدونید بگید

من شنیدم چند نفر فک کنم از آلمان با نابینایی یا کم بینایی درست یادم نیست اومدن پیش تبریزیان. تبریزیان کفته باید برید زک سال و نیم دیگه بیایید چون داروتون حتما باید یک سال و نیم ازش بگذره تا اثر کنه اونا رفتن شش ماه بعد اومدن با اینحال کمی از بیناییشون برگشته

عزیزم حتما برو ایت الله تبریزیان عالی هستن من پیش نمایندشون توشهرخودمون رفتم وواقعا داروهاش موثروزود جواب ده بودن خیلی راضی بودم خداعمرشون بده

آره عزیز جان بگو

عریزم همسر من داره بیماری قوز قرنیه چشمشو با طب اسلامی درمان میکنه

پیش شاگرد ایشون توی تهران رفت آقای ولیزاده(البته تلفنی مشاوره گرفت چون قبلا پیش ایشون رفته یودیم شمارشو داشتیم)شماره های نوبت دهی و  ... هم من تو تاپیک آخرم گذاشتم نگاه کن

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=2259840&slug=آنکه-هفت-اقلیم-عالم-را-نهاد-هر-کسی-را-هر-چه-لایق-بود-داد&postId=74828243

از جدال با کسی که قدردان محبت های تو نیست بپرهیز، اینکه تصور کنی روزی میتوانی او را متوجه اشتباهش سازی، درست مثل آب کردن کوه یخ با "ها" است...چاره ای نیست؛ باران هم باشی، برای کاسه های وارونه کاری نمیشود کرد -الهی قمشه ای