2777
2789
عنوان

داداشم همش دعوا میکنه خونمون

700 بازدید | 55 پست

همش قاتی داره. تنهاس زن هم نداره

همش میگه بیاین گوشی و فیلم نگا کنیم خب ماعم دلمون نمیخاد پامیشه جر و بحث ک من تنهام خیر سرم خونواده دارمو اینا

چند شب پیش که سر اینکه من کراپ کت پوشیده بودم( شهرمون کوچیکه) قیامت کرد که آبروی منو بردی و اینا

الانم اینطور

دکتر هم بهش قرص ضد استرس و اینا داده

چون به شدت ادمیه ک خیلی فکر و خیال میکنه

تنها راهی که به ذهنم میرسه دعانویسه دعا بنویسه ارام شه

شنا زبانبندی چیزی بلد نیستین بخونم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم داداشت مشکلی نداره چند سالشه؟ بهتره خودشو فقط بیرون خونه سرگرم کنه مثلا باشگاه بره ورزش کنه فوتبال ببینه اینجوری حوصله اش سر نمیره سر کار بره درس بخونه وگرنه از نظر روحی خیلی مشکل آنچنانی نداره

به نظرم داداشت مشکلی نداره چند سالشه؟ بهتره خودشو فقط بیرون خونه سرگرم کنه مثلا باشگاه بره ورزش کنه ...

۲۵ سالشه

باشگاه میره سرکار میره اما تنهاست

مثلا دوست دختری زنی چیزی نداره سرگرم باشه همش بند دل ماعه

نه عزیزمن دعا نویس چیه اخه. یوقت یه اشتباهی بزنه و بنده خدا بدتر شه. این مواقع نذر خیلی قابل اطمینان تره. شما نذر کنید. شده از آش و نمیدونم شکلات تا حتی یدونه سوره قرآن. اول از اینکه سوره یاسین تاثیر واقعاا واقعا خوبی داره خب؟و دوم اینکه یکم باهاش راه بیاید. داداش منم یمدت خیلیی پرخاشگر بود اصن نمیشد باهاش تا کنی. یکم باهاش راه اومدیم. فهمیدیم مشکل اینه که فکر میکنی بهش کم توجهی میشه. یکم نازشو بکشین قربون صدقش برین واسش بی مناسبت هدیه بخرید حتی شده یه جوراب

نه عزیزمن دعا نویس چیه اخه. یوقت یه اشتباهی بزنه و بنده خدا بدتر شه. این مواقع نذر خیلی قابل اطمینان ...

دقیقا همش میگه من بی کس و کارم کاش میشد براش زن بگیریم میگه زن میخام اما پول نداریم که بریم جلو

۲۵ سالشهباشگاه میره سرکار میره اما تنهاستمثلا دوست دختری زنی چیزی نداره سرگرم باشه همش بند دل ماعه

خب مشکلش همینه وگرنه نیاز به دعا نویس و این خرافات نداره الان جوون ها همه اینجوری شدن منم بیست و چهار سالمه و خیلی وقت ها از تنهایی عصبی میشم هی میرم تو گوشی غر میزنم این چیزا طبیعی هست