2777
2789

منکه یه تخفیف 50 درصد زده بود دیجی کالا اتو مو با فر کننده اش یک و 700 تقریبا اونو خریدم اصلا به شلاقش فکر نکردم🥲😂

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من Rozetti دارم راضیم

اینکه موهات شلاقی بشه بستگی به آب و هوای شهرتون هم داره

مثلا شمال یا جنوب که رطوبت زیاده بیست بار هم اتو بکشی بازم دو دقیقه بعد وز میشه 

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

گفتن منم لایک کن منم میخوام بخرم

عزیزم من امروز خیلی تحقیق کردم اکثرا پرومکس پیشنهاد دادن و رفتم امشب خریدمش خیلی خوش دست و سبکه بدنه ش هم داغ نمیشه من که خیلی راضی ام از خریدم

مدل 5733N

عزیزم من امروز خیلی تحقیق کردم اکثرا پرومکس پیشنهاد دادن و رفتم امشب خریدمش خیلی خوش دست و سبکه بدنه ...

عزیزم چقدرشد؟ 

🕊الهی تومیدانی چ میخواهم...                                            ومیدانم ک میخواهی برایم بهترین هارا✨🤲🏻🕊