2777
2789
عنوان

اقدام ب بارداری و بارداری

168 بازدید | 21 پست

سلام . خانوما کسی بوده با یه لوله باردلرشده باشه؟

من عکس رنگی گرفتم متوجه شدم دوتا لوله ام بستس بعداز ۵ماه اقدام . حالابا عکس رنگی یکیش باز شد یکیش نشد. 

کسی با یه لوله باردارشده ؟؟؟

چی مصرف کرده اونماهی ک شده؟

تیکر اومدن شازده پسرمون🙈برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین مرسی❤1398/1/31شب نیمه شعبانفهمیدم که شدی یه تیکهازوجودم👼

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا چ جوری اونیکی لوله‌ت باز نشد آخه؟؟ 🤔

نمیدونم شانسه دگ . یکیش شد یکیش نشد . 

اگه اینماه نشم باید برم عمل لاپرا . 

امروز ۱۳ پری ام باید برم سونو فولی . برام دعا کنید کارم ب عمل نرسه طاقت ندارم😭😭😭

تیکر اومدن شازده پسرمون🙈برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین مرسی❤1398/1/31شب نیمه شعبانفهمیدم که شدی یه تیکهازوجودم👼
عه شما با یه لوله شدی؟ 

میگم خودم نه ولی میشه هنگام نزدیکی بایه به اونطرفی که لوله باز هست بخوابی تا اسپرم ها برن اونطرف عزیزم خب اونایی که تو بارداری پوچ ونمیدونم چیو چی یه لوله شونو از دست میدن با یه لوله ی دیگه میتونن باردار بشن

تیکر نی نی کوچولوی من😍
البته من خودم نه ولی میشه

اها فک کردم خودت 

نمیدونم شانسه دگ . یکیش شد یکیش نشد .  اگه اینماه نشم باید برم عمل لاپرا .  امروز ۱۳ پری ...

الهی دورت بگردم خواهر 😚❤😚❤

غصه نخور فدات شم. استرس نداشته باش. ایشالا ک فولی های خوب و تپل مپلی داری. استرس برات خوب نیستا اصلاً. باید بیخیال باشی. حتماً دعات میکنم عزیزدلم 😻💐

الهی دورت بگردم خواهر 😚❤😚❤ غصه نخور فدات شم. استرس نداشته باش. ایشالا ک فولی های خوب و تپل مپلی د ...

خدا نکنه عزیزدلم . فولی بالغ خیلی دارم . سایزاشون عالی بود هرماه میرفتم دکتر میگف اگه بگیره دوسه قلو میشه ولی شانس من بن بست بود هیچی ب هیجا نمیرسید ک بگیره . 

الانم ک یکیش بازه

نمیدونم شانسه دگ . یکیش شد یکیش نشد .  اگه اینماه نشم باید برم عمل لاپرا .  امروز ۱۳ پری ...

آره میشه نگران نباش فقط باید هر ماه بری سونو واژینال بگه تخمک آماده از کدوم تخمدان در حال آزادسازی هست

تیکر بوقت تولد سه سالگی عزیز دردونه ام و به امید خدا تولد نی نی😍
سلام من‌‌رفتم عکس رنگی گرفتم و لوله هام باز بود فقط سمت وپ التهاب داشتم ولی تا الان باردار نشدم

کی رفتی