2777
2789

یه گشتی تو تاپیکای این استارتر زدم تو یکیشون میگه کاش شوهرم بره شهرستان برای کار تا من خوش بگذرونم اینجا برم بگردم وبا مامانم اینا که در حال خرید وسایل نو خونه هستن فقط برم بازار با دوتا بچهام!بنظرم اسی جون کمی شیرین میزنه دوستان وگاه دچار توهم میشه واومده تعریف کرده توهمات ذهنیشو.جالب اینجاس اون خانماییییییی که ازش دفاع میکنن که اره شما حسادت میکنین به پابوسی شوهر استارتر جلو مادر شوهره حرص منو دراوردن.اصلا راستم بگه کارای شوهره حال بهم زنه وپست فطرتیش وحقارتشو میرسونه تا یه عشق مردونه فقط اندکی تامل همین

آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمی‌شوی، به من امیدوار باش_ زمر/53

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب شاید شوهرش زیادی وابستشه دوست داشته بره شهرستان یکمی تنها بره اینور اونور شوهر آدم بهترین آدمم باشه دوست داره یوقتایی تنها بره جایی بعدشم شاید از خوشحالی تاپیک زده چون تا حالا چنین رفتاری از شوهرش ندیده بوده ذوق کرده 

یادبگیریم باهم باشیمبدون تصاحب یکدیگر،همنوا باشیمبدون تصرف اندیشه یکدیگر،همراه باشیمبدون خدشه دار کردن راه یکدیگر،همکار باشیمبدون دخالت در کار یکدیگر،همدل باشیمبدون راهیابی به راز یکدیگر،همنشین باشیمبدون تجاوز به مرزهای یکدیگر
من میگم این آقا (همسر استارتر) مشکوک است .....

مشکوک نمیشه گفت اما غیر طبیعیه باید بره پیش روانشناس من دیدم از نزدیک اینجور آدمها 

یادبگیریم باهم باشیمبدون تصاحب یکدیگر،همنوا باشیمبدون تصرف اندیشه یکدیگر،همراه باشیمبدون خدشه دار کردن راه یکدیگر،همکار باشیمبدون دخالت در کار یکدیگر،همدل باشیمبدون راهیابی به راز یکدیگر،همنشین باشیمبدون تجاوز به مرزهای یکدیگر

بنظر من مرد هر چقدرم عاشق باشه اینکارو باید فقط تو تنهایی با همسر انجام بده.نه جلوی بقیه.منم شوهرم تنهایی همه کار واسم میکنه پامم هم بوسیده..اما جلوی دیگران نه.مرد باید شخصیت وغرور داشته باشه

مطمئنم بزودی تو کارم موفق میشم و درامد ماهیانه خودم چند برابرمیشه،ما خانواده بسیار خوشبختی هستیم و خوشبختر هم میشیم خدایا شکرت # انرژی مثبت
خب شاید شوهرش زیادی وابستشه دوست داشته بره شهرستان یکمی تنها بره اینور اونور شوهر آدم بهترین آدمم با ...

یه وقتایی نه اینکه ارزو کنی شوهره نباشه وبا مادرت اینا زندگی کنی.بنظرم همچین زنی اونم با دو تابچه دوسال نرمال فکر نمیکنه

آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمی‌شوی، به من امیدوار باش_ زمر/53
چی شوهرش چکار کرده باهاش جلو جمع😨😨😨

میگه جلو پدر مادر شوهرش پا شو بوسیده

مطمئنم بزودی تو کارم موفق میشم و درامد ماهیانه خودم چند برابرمیشه،ما خانواده بسیار خوشبختی هستیم و خوشبختر هم میشیم خدایا شکرت # انرژی مثبت