2777
2789

پسرم یکساله ویه هفته هست تاالان هرموقع بردم حموم بعدش گوشس عفونت کرده ودکتربردم گفته اب توگوشش میره گوش دردمیشه وعفونت میکنه چیکارکنم به نظرتون؟؟

وقتی خشکه داخل گوششو یُخته خیس میکنم

وقتی دماغت میاد پایین دیگه نکشش بالا، آخه اگه اون بالا جا بود که نمی اومد پایین...                                         کاربری عی نه چندان قدیمی ام.عضویت:😨۱۳۵۷/۱۱/۲۲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یُخته چیه میشه توضیح بدید

ببخشید منظورم یه خورده بود

وقتی هنوز پسرمو خیس نکردم داخل سوراخ گوششو با انگشت یه خورده خیس میکنم

وقتی دماغت میاد پایین دیگه نکشش بالا، آخه اگه اون بالا جا بود که نمی اومد پایین...                                         کاربری عی نه چندان قدیمی ام.عضویت:😨۱۳۵۷/۱۱/۲۲
از بالا اب بریز رو سرش ..نذار سرشو تکون بده زیر اب

نمیزاره خانمی ازاول که میریم اینقدرگریه میکنه که نگو الان که سردشده هوا کمترمیبرمش توتابستون خیلی خوب بودخوشش میومد ولی زمستون نمیدونم چرا دوست نداره 

سرشو تا لحظه اخر خیس نمیکنم

بعدم با دست اروم اروم خیسش میکنم

وقتی شستم اول با دست خیس کفاش رو میبرم.. بعد اخر سر حالت شیر دهی بغلش میکنم و سرش یکم رو به پایین و عقب میره. اونموقع میشورم بیشتر قسمت جلوی سرشو میگیرم زیر آب و  یه دستمم سمت گوشاش هست برا اطمینان

پشت موهاشم که اب میریزم و کاری با گوش نداره

سرشو تا لحظه اخر خیس نمیکنم بعدم با دست اروم اروم خیسش میکنم وقتی شستم اول با دست خیس کفاش رو میبر ...

ببینیدمنم اینکارومیکردم ولی الان بزرگ شده اجازه نمیده پامیشه توحموم راه میره واسه خودش همینجورهم اشک میریزه بابازی هم بردمش ولی فک کنم نوزادی ترسیده شده چون پرستارمیبردش حموم وقتی میومد ازکبودی دیده نمیشد ازبس گریه کرده بود