2777
2789
عنوان

دلم گرفته از این بی پولی .....کیا مث منن بیان درد و دل

| مشاهده متن کامل بحث + 2595 بازدید | 81 پست

شماها به فکرتون نخورده که برین سر کار من خ دلم میخواد برم اما یه بچه دوساله دارم ......

از مامانمم دورم میخوام برم پیشش و بچمو بذارم و برم سرکار .....

چون درامد شوهرم کفاف نمیده.

خو حتما یه دلیلی داشته ک زده وگرنه مرض ک نداره بچه رو بزنه

بی خود میکنه چه دلیلی داره که روبچه پیش دبستانی دست بلند کنه اره حتمن مرض داره میبینی ازکار بدش یه بچه ای هم ترسیده مشکل براش پیش اومده

هرچیزی کمش دارو است .متوسطش غذا است .وزیادش سم است .حتی محبت کردن  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه دیگه کی بچه میزنه معلم بیخود میکنه بزنه بدبخت بچه ای که زده وقتی زد نگفت بقیه بچه ها میترسن خاک ...

بچه شلوغ کرده بود روی میز رقصیده بوده بچه شش ساله 

بعد زده رو دست بچه 

پسرم چند روز پیش نقاشبشو دیر کشیده انقدر سر کلاس گریه کرده بو د به معلمش گفته بود حالا میزنی رو دستم 

معلمش بهم گفت انقدرررر ناراحت شدم   وصع مملکت گلو بلبله اخه برم کجا ازش شکایت کنم

همسرم  پسرام    بهانه ای برای نفس کشیدنم  
بچه شلوغ کرده بود روی میز رقصیده بوده بچه شش ساله  بعد زده رو دست بچه  پسرم چند ...

رو دستش زده بعد پسرتون ترسیده عجب   خواهر ازاول بگو رودستش زده 

خو حتما یه دلیلی داشته ک زده وگرنه مرض ک نداره بچه رو بزنه

ععععععععععع بچه شش ساله 

عزیزم الان تو عصر گفتگو هستبم نع ضربو شتم 

متاسفم برای بعصی از تفکرات

بی خود میکنه چه دلیلی داره که روبچه پیش دبستانی دست بلند کنه اره حتمن مرض داره میبینی ازکار بدش یه ب ...

عزیزم آره من قبول دارم ک نباید دست رو بچه بلند کنه ولی شما ک خبرنداری از حقوق و بچه های بازیگوش،خو اعصاب نمیمونه برات با این وضع مملکت

شماها به فکرتون نخورده که برین سر کار من خ دلم میخواد برم اما یه بچه دوساله دارم ...... از مامانمم ...

دقیقا منم خیلی دوستدارم برم سرکار اما بچه ام 4سالشه خونه مامانم هم پیشم نیست.اینروزا اینقدر بخاطر بی پولی به شوهرم دعوا دارم خدا باعث وبانیشو لعنت کنه که اینقدر تحت فشار گذاشتنمون.کاریو سراغ ندارین که به مدرک تحصیلی کاری نداشته باشن چون من تا اول دبیرستان بیشتر نخوندم.

پراز اشکم ولی می خندم، به قول فروغ:"شهامت میخواهد سرد باشی وگرم بخندی".
عزیزم آره من قبول دارم ک نباید دست رو بچه بلند کنه ولی شما ک خبرنداری از حقوق و بچه های بازیگوش،خو ا ...

چرامیدونم بازیگوشن  من پسرم کلاس دوم سی نفرن اون هم معلمشون خانم حالا توحساب کن 

عزیزم آره من قبول دارم ک نباید دست رو بچه بلند کنه ولی شما ک خبرنداری از حقوق و بچه های بازیگوش،خو ا ...

اعصاب نداره بره بشینه خونش 

دیگه حقوقش کمه چرا سر بچه شش ساله شلوغ خالی میکنه 

خواهر من یکیش معلمه  یکی از خواهر شوهرامم معلم 

حقوقشون افتصاح ولی دلشون نمیاد بچه شلوغ رو بزنن 

گناه دارن 

همسر دوستم مدیر مدرسه ۸۰۰ نفری تو جنوب تهران بهش گفتم تشویقم کرد برم شکایت کنم

مهم روحیه بچس با شکایت که دیگه ترس بچع برنمیگرده فقط دوندگی داره و باید یه پولیم بدی برای طرح شکایت تو مملکت گل و بلبل