2777
2789
عنوان

گمشده دختری متولد مرداد 75

| مشاهده متن کامل بحث + 9870 بازدید | 193 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند هفته پیش شبکه ام بی سی نشون داد یه دختر خانم داداشش دزدیده شدشو از طریق یه برنامه اینترنتی پیدا کرد البته عکس از نوزادیش گذاشت خیلی دام براش کباب شد بعد از ۱۳سال خانوادش پیداش کردن 

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰

چه نسبتی با شما داره عزیزم

خدا کمکت کنه

اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و السرالمستودع فیها بعدد ما احاط به علمک... کی میشود تا انتقام سیلی زهرا بگیریم...آجرک الله یا صاحب الزمان
برو به خبرگزاری ها بگو  میان مصاحبه کامل میکنن با خانواده گمشده اگه خواستی اسم خبرگزاری بگم

توی چندتا روزنامه پخش شده تو دادگاه پرونده داره،بعد از بیست سال، دو سال پیش طی یک تماس تلفنی ناشناس با مادرش این خبر رو ميدن که مادرشون ميرن تهران و همون بیمارستان پرونده زایمانشون رو نگاه میکنن که نوشته فرزند دختر و سالم، متاسفانه از اقوام درجه یک اين دختر این کارها انحام ميشه

کمک کنید تا گمشدمون رو پیدا کنیم دختر متولد75
از اون کسی که اطلاعات داده که بچه نمرده و دزدیدن خبر بگیرید شاید چیزای بیشتری بدونه

فقط يه بار به صورت ناشناس به مادرش زنگ زدن که مادرش اول باورش نميشده اما بعد پیگیر ميشه پ میبینن که درسته

متوجه نمیشم مادره زایمان می کنه بعد بهش میگن بچه ات مرده؟ اصلا پیگیر نمیشه ببینه درسته یا نه اصلا ج ...

آره فکر کن بعد از چند سال با هفت تا سقط، این رو نگه داشته بودن، ميخواسته کرمان زایمان کنه اما خانواده شوهرش به زوووور ميگن نه تهران بهتره نگو نقشه داشتن، بالاخره تهران زایمان میکنن و حتی بچه رو میبینن و شیر هم دادن اما انگار با یکی از  پرستارا همکاری داشتن بجه رو ميبرن زیر دستگاه، هرررر چی مادر اصرار میکنه که بچه رو بياريد ميگن که نه شما برو خونه استراحت کن ما هم فردا بچه رو.میاریم خلاصه سه روز میگذره مادر مدام گریه میکرده که بچمو بياريد ببينمش روز سوم بهش ميگن متاسفانه فوت شده که مادرش در جا بیهوش ميشه بعد ميگه بزارید جسدش رو ببینم ميگن نه تو حالت بد ميشه بیمارستان خودش دفن میکنه 

آره فکر کن بعد از چند سال با هفت تا سقط، این رو نگه داشته بودن، ميخواسته کرمان زایمان کنه اما خانواد ...

عجب کثافتهایی بودنا

چطور تونستن اینهمه سال شب راحت سرشونو بذارن زمین

امیدوارم هر چه زودتر بتونید گمشده تون رو پیدا کنید