2777
2789
عنوان

گمشده دختری متولد مرداد 75

| مشاهده متن کامل بحث + 9870 بازدید | 193 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدای من چه جالب کاشکی یه کاربلد بود که بتونه کمکون کنه

دعونویس های واقعی میتونن منم خونم وسایل پیداکردم زنداییم برد اوردنی گف یه خانم ومادرش اومده بود میگف طلای مادرشوهرش گم شده به شوهرش گفتن زن تو برداشته اومده بودن بفهمن کجاس کار کیه

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
آره ،نه نمیدونه 

چه بیرحمن،نمیتونه ازهمسرش بخواد ازخانوادش بپرسه میدونم گفتی طلاق گرفتن بخاطر بچش غرورش کنار بزاره به شوهرش بگه بچه توم هس چطور دلت میاد پیدانکنی

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
دعونویس های واقعی میتونن منم خونم وسایل پیداکردم زنداییم برد اوردنی گف یه خانم ومادرش اومده بود میگف ...

دعا نویس خوب سراغ نداریم 😒

کمک کنید تا گمشدمون رو پیدا کنیم دختر متولد75
واقعاراست میگی دعا نویس وجود داره

من خانوادم فامیلامون اصلااعتقادنداشتیم وندارن ولی مادرشوهرم اینادارن منم توجه نمیکردم ولی میدیدم اخلاق همسرم بهم خیلی بد شده خیلی هااااا امسال ماه رمًون باکمک خدا هنوزیسال نبود اومده بودیم خونمون که وسایل طلسم پیداکردم خیلی اخلاقش عوض شدازوقتی باطل کردم

استارتر تروخدا ببا..من متولد 13 اردیبهشت 75

تک فرزندم..پوستم سبزه و چشام مشکی..خیلی سبزه بودم کوچیکی..

منو از بیمارستان گرفتن یه پرستار که با پدرومادر فعلیم فامیل بوده و بهم گفتن مادرت تورو نمیخواسته چون اوضاع مالی خوبی نداشتن..

خواهش میکنم بیا جواب بده..متولد گرگان..بیمارستان فلسفی..تو شناسنامه اینطو زدن..رفتم دنبالشون تو گرگان پیدا نکردم..

اون پرستار فلج شد و بعد چند سال مرد..دچار الزایمر بود و هیچی یادش نمیومد..پرستار خاله بابای فعلیم بوده

💜وقتی زندگیت رو تو سکوت بسازی دشمنا نمیدونن به چی حمله کنن💜