2777
2789

اگه کسی جواب داد منو لایک کنید لطفا سوال منم هست

پدر جان آشوب جهان و جنگ دنیا به کنار ،بحران ندیدن تو را من چه کنم 😭                                                  تو بهشتی شدی اما جهنم شد دنیایم بی تو پدر😢        میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته من سال 88 کنکور دادم

به نظرتون منطقیه من با ۲۹سال سن باز کنکور تجربی بدم با این فاصله ای که از درس گرفتم و دیپلم و لیسانسم هم انسانیه میتونم به نظر شما

پدر جان آشوب جهان و جنگ دنیا به کنار ،بحران ندیدن تو را من چه کنم 😭                                                  تو بهشتی شدی اما جهنم شد دنیایم بی تو پدر😢        میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید💔
9000 آزاد

میشه شما هم به سوالم جواب بدین لطفا

به نظرتون منطقیه من با ۲۹سال سن باز کنکور تجربی بدم با این فاصله ای که از درس گرفتم و دیپلم و لیسانس ...

هرکسی شرایطش با بقیه فرق میکنه استعداد وآی کیو هم خیلی مهمه.خودت بهتر شرایط خودت رو میدونی

سلام سوالتون چی بود مگه رتبه رو نپرسیدید؟

تو تاپیک نوشتم لطفا نظرتون رو بگید 

تو تاپیک نوشتم لطفا نظرتون رو بگید 

نمیدونم با دیپلم انسانی میشه کنکور تجربی داد؟اول اینو مطمئن بشید.اگه مسئله سنتون هست که من تو دانشگامون دیدم بزرگتر از خودمم بودن البته تک و توک بعضیاشون بچه هم داشتن اما درسشونم میخوندنچون تو کلاس خودمون نبودن زیاد باهاشون درارتباط نبودم.ولی در کل خیلی کارورزی داریم.بستگی به خودتون داره حالشو دارید که بخوتید دوباره؟من شرایط شما رو نمیدونم