2777
2789
عنوان

میشه راهنمایی کنید لطفا

101 بازدید | 20 پست

سلام دوستان

ایا درد شدید نوک سینه و حتی خود سینه و همینطور ترشح زیاد و غیر عادی واژن نسبت به گذشته میتونه از علایم بارداری باشه؟ترشح تمیز و بدون رنگ ولی زیاد

اینم بپرسم که ممکنه مثلا یک شخص دوهفته بعداز رابطه وبارداربشه و چنین علایمی سراغش بیاد؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درد سینه یه علت که نداره بیشتر دلیلش هورمونی هست اگر ترشحات هم دارین که تمیزه ترشحات شفاف اسیدیته واژن هست بعضیا قبل پریودی درد دارن

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.
نه صرفا این علایم واسه خود قاعدگیم پیش میاد مثلا من زمانی که باردارشدم درد شدید داخل کشاله رانم داشت ...

گفتم شاید زود باشه 

چون ۲۲ ماه‌پیش ماهانم تموم شد

و الان چهار پنج روزه به شدت این علایمو دارم 

درد سینه یه علت که نداره بیشتر دلیلش هورمونی هست اگر ترشحات هم دارین که تمیزه ترشحات شفاف اسیدیته وا ...

چون اولین باره انقد این علایمم شدیده به شک افتادم 

درد سینه رو قبلا تجربه کردم ولی نه به این شدت

امیدوارم باشه  گفتم شاید بی بی چک الان زود باشه

من یه مدت درد سینه داشتم حتی تا زیر بغلم هم میرفت. بعد فهمیدم این عصبی هست حتی دکترم هم میگفت برو پیش ماما معاینه کنه که من خوشم نیمد و نرفتم. ولی بخاطر سوزش انگشتان فهمیدم نوروپاتی هست الان هم خیلی کمتر شده سوزش انگشتام و درد سینه م هم رفته

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.
من یه مدت درد سینه داشتم حتی تا زیر بغلم هم میرفت. بعد فهمیدم این عصبی هست حتی دکترم هم میگفت برو پی ...

خداروشکر گلم 

ان شاالله همیشه سلامت باشین

من متاسفانه هورمونام خیلی بهم ریخته

و باید وزن کم کنم تا پریودم مرتب بشه

دوماه پریود نشدم این ماهم درحد لکه‌بینی الانم که‌همچین علایمی دارم 

گفتم شاید زدو باردار باشم 

خداروشکر گلم  ان شاالله همیشه سلامت باشین من متاسفانه هورمونام خیلی بهم ریخته و باید وزن کم ...

اگه دوست دارین باردار شین که ان شاالله مبارکه ولی بدون آزمایش چیزی مشخص نمیکنه اون هم کسی که پریودش بهم ریخته ست. ورزش کنید و وزن کم کنید تا درست شه

اگه دوست دارین باردار شین که ان شاالله مبارکه ولی بدون آزمایش چیزی مشخص نمیکنه اون هم کسی که پریودش ...

مرسی از راهنماییتون عزیزم 

چشم ان شاالله حتما