2777
2789
عنوان

ترشحات بیش از حد در اقدام ب بارداری

7048 بازدید | 26 پست

سلام دوستای خوبم من این ماه دومین ماه اقداممه از ماه پیش ک اقدام کردم ترشحات زیادی دارم ک اکثرا بی رنگه و اینکه بعصی وقتا رگه های سفید داره خارش هم ندارم ماه پیشم دقیقا این ترشحاتو غلیظ داشتم ک این ماه اینطوری ک دقیقا فردای اقدامم ببخشیدا انگار یچیزی مثل ادرار ابکی یهو ازم میاد ک لباسم خیس میشه مثلا دیروز این اتفاف ۲بار تکرار شد ک امروز دیگ نشدم چرا اینطوری شدم برم دکتر?

میشه یه صلوات مهمون زندگیم کنی  
فکر کنم انزال شدی؟؟؟بو هم داره؟رنگ هم داره

نه بابا اصلا انگار آب بود انزال کلا با اون فرق میکنه بعد اینکه کلا ترشحاتم بیش از حد شده بو نداره رنگم نداره بعصی وقتا سفیده مثل کرم سفت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چون اینطوری نشدم اطلاع ندارم.ایشالله ک چیزی نیست تا فردا بری دکتر 

حس کردم شاید بدنم ب منی حساسه و دارم عفونت میگیرم امروز تو محلول جوش شیرین نشستم خداروشکر از ترشحات خبری نیست

یکی از دوستام میگفت اگر منی داخلم بریزه شوهرم خارش میگیرم حساسم 

نمیدونم والا چند روزه ک شوهرمم بعد ر ا ب ط ه خارش میگیره نمیدونم چرا اینطوری شدین

یعنی برم دکتر تازه بدنمم داره جوش میزنه من فقط مواقع پریودم جوش میزدم اونم کم الان ۱۵ روز تا پری مون ...

دکتر زوده الان نرو 

عاشق‌ِ ِآرامش ِ إسمتَم خُـــ ــــدا.......