2777
2789

بچه ها یه سوال! من تو زندگیم هرکس اذیتم میکرد بعد یه مدت یا بخشیدم یا اینکه کلا فراموشش کردم، تاحالا کسیو نفرین نکردم چون کار انسانی نیست، ولی دونفر هستن که بدترین نیتها رو در حقم داشتن، و اینم بگم خودشون دقیقا از همون زاویه ای که میخواستن زندگیمو تخریب کنن زندگیشون میلنگه جوری که خودم شنیدم دلم سوخت، ولی آخه دلیل میشه ادم اگر تو زندگیش کمبودی داره بره زندگی کس دیگه ایو خراب کنه؟ این دونفر خیلی تصویرشون جلو چشممه و اصلاااااااا توان بخشیدنشونو ندارم، حتی به سختی دارم فراموش میکنم، دائما یه بغضی تو گلومه همش میگم چرا؟ من اصلا آزاری برای این دوتا نداشتم... اینم بگم که هردوشون تاحدودی ضربه زدن اما یکیشون خیلی شدیدتر و هنوزم بیخیال زندگی من نشده! خیلی ناراحتم بچه ها لطفا اگر تجربه مشابه یا نظری دارید کمکم کنید    دارم از بین میرم. دقیق نگفتم چکار کردن ترسیدم طولانی شه از حوصله جمع خارج باشه، اگر میخواین و حوصله دارید بگم.

روح من دیوانه ی پرواز بود... (فریدون مشیری) 
بستگی داره چه کاری کرده باشن، من فراموش میکنم به این خاطر که خودم آزار نبینم، اما سعی میکنم ازش تجرب ...

حتی اگر قصد از بین بردن ازدواجتو داشته باشن و به حریم شخصیت توهین شده باشه و فریب خورده باشی؟ قصد داشتن با شوهرم رابطه برقرار کنن.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باور کن ببخشی خیلی روانت آروم میشه. سعی کن همیشه سرگرم یه چیزی باشی تا کمتر بهش فک کنی.

خیلیییی دلم میخواد ولی باور کن نمیدونم چجوری ببخشم  دائم اون نیتشون تو ذهنمه، باورش برام سخته انگار گیجم اصلا نمیدونم چجور هضمش کنم

باور کن ببخشی خیلی روانت آروم میشه. سعی کن همیشه سرگرم یه چیزی باشی تا کمتر بهش فک کنی.

تمام زندگیم، درسم، سلامتم، شادابیم حتی مختل شده. سرهرکاری میرم همش جلو چشمم میان. از صبح تا شب دراز کشیدم رو تخت فقط تو نی نی سایت میچرخم  

میدونم راحت نیس. منم تجربه ای مشابهی داشتم. ولی هیییچ چیز به اندازه اعصاب آروم لذت بخش نیس باور کن.

دعام کن دوستم، بتونم هضم کنم بعد چندماه... زندگیم داره نابود میشه

فقط برام سواله چجوریه که یه زن متاهل مذهبی، که شوهرشم دوست داره، میاد زندگی یه زوج دیکه رو بهم بزنه؟ چجور انسانیه که از خدا نترسیده؟ چحوری خودشو مدیون من و شوهرمو و شوهرش میکنه؟

فقط برام سواله چجوریه که یه زن متاهل مذهبی، که شوهرشم دوست داره، میاد زندگی یه زوج دیکه رو بهم بزنه؟ ...

هر کاری از ادما بر میاد 

متاسفم بابت اینجور آدمایی که تو ظاهر یه چیزن ولی باطنشون پر از حسادت به زندگی مردم هست 

در درجه اول نمیدونم چقدر نسبت به اینکه اون نفر میخواستم زندگی تو رو خراب کنه اطلاعات داری و چقدر اطلاعاتت درست هست 

اما شاید این فرصتی باشه که تو بتونی همسرت رو بهتر بشناسی 

در نهایت با قصه خوردن و افسردگی چیزی بدست نمیاری، اگر زندگیت رو دوس داری براش بجنگ

مهرنازیم کجایی؟  خوبی؟ پیدات نیست گلم؟ الان بهتری؟

سلااااام عزیزممممم خوبی؟! ببخش من چندوقتی دسترسی به نت نداشتم امشب اومدم دیدم پیامتو. هم اینجا هم تو تاپیک شکلات تلخ. هرکار کردم نتونستم صدات کنم جوابتو بدمم

مهرنازیم کجایی؟  خوبی؟ پیدات نیست گلم؟ الان بهتری؟

نمیدونم چرا میخوام در خواست دوستی بدم و پیام بفرستم نو خصوصی نمیشه، هستی گلم؟