2777
2789
عنوان

خودآموز زبان...لطفاراهنمایی کنین

117 بازدید | 12 پست

من دانشجو هستم شرایطم طوریه ک فعلا نمیتونم کلاس زبان برم میخاستم کسایی که تجربه دارن یا اطلاع دارن بگن بهترین خودآموز زبان برای گرامر و واژه چیا هستن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه لغات 504 رو باید حفظ حفظ باشی. واسه گرامر کتاب زیاد هست. از کتابخونه بخوای راهنماییت میکنن عزیزم

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   
میشه ادرسش رو بهم بدی

تو گوگل سرچ کن 

کلینیک زبان رفیعی

اونجا لینک کانال و شماره موبایلشون هست برو کانال عضو شو، پادکست هاشو گوش کن ببین از لحنش و اکسنتش خوشت میاد، خوب بررسی کن، امیدوارم برات مفید باشه

اپلکیشن زبان شناس رو دارم استفاده میکنم روش جالبی داره منکه خوشم اومده شاید به درد شما هم بخوره برا ...

زبان شناس نصب کردم خیلی خوشم اومد مرسییی از پیشنهادت