2777
2789

سلام خانوما يه سوال من سه سال خانه دارم اين ماه اقدام داشتم براي بار اول ديروز قرار بود پري بشم اما نشدم بي بي چك گذاشتم يه خط كم رنگ و يكي پررنگ افتاد بعدش رفتم آز دادم دو ساعته منفي بود دوباره امروز صب بي بي چك گذاشتم همون شد يعني دوتا خط گيج شدم اصلا كمك كنيد

تعداد رای : 5
نظرسنجی
بله
3
60%
خير
2
40%

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید کیست داری که بی بی رو مثبت میکنه

نه قبل از اقدام همه جور آزمايش دادم من پريودام هم دقيق دقيقه يك روزم دير يا زود نميشه دكتر گفت كيست داشته باشي پريودات نامنظمه 

بنظرم ازمایش خون رو توی یک ازمایشگاه دیگه تکرار کن

رفتم پيش دكترم گفت تا ١٧ صبر كن ديگه بايد صبركنم بي بي چك هم نميخرم اگه پري نشدم ميرم آزمايش خبرشو ميذارم براتون بازم كسي اطلاعاتي داره بگه  ممنونم از همه 

خيلي استرس دارم واااااي

سلام به همه 

امروز با كمال ناباوري كلي خورد تو ذوقم 

از خواب پاشدم ديدم پري خانوم تشريف آوردن از يه طرف خيالم راحت شد داشتم از استرس ميمردم كه هستم يا نه اونم ماه اول....🤨🤨🤨 

در ضمن بي بي چك نواري مديكور خر است ( ببخشيدا دلم ازش خيلي پره )