2777
2789

سلام خانمای گل

ما دلمون میخواد اگه بشه تعطیلات هفته آینده بیایم اصفهان رو بگردیم اما الان برامون سئوال پیش اومده که با توجه به اینکه ایام شهادته حال و هوای شهر چطوره؟همه جا تعطیل نیست؟ جاهای دیدنی بازه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جایی تعطیل نیست

فقط برا اربعین بسته بود

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
آخه الانم باز شهادت پیامبره

برا شهادتم که چهارشنبس باز تعطیله

ولی پنجشنبه بازه

جمعه هم بعضی بازار ها بستن بعضی ها بازن

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت

نقش جهان روزای عزادصفانداره جمعه صبح هم همینظور،جاهای تاریخی هم تعظیله مثل چهلستون،منارجنبون،یا پارک گلها،اکواریوم، پارک خزندگان وپرندگان،میمونه پلهای تاریخی که زیرش اب نیس روزا عزاهم زیر خواجو اواز وساز خبری نیس

سراسر زندگی من معجزه بود