2777
2789
عنوان

واااای گیج شدم میخوام....بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1188 بازدید | 60 پست
ولی اصلا بهت پیشنهاد نمیکنم کلا یه بار توش غذا پختم اونم ته گرفت من هم چدن خریدم هم گرانیت و تفلون ...

گرانيتي چه ماركي خريدين؟ راسته كه اصلا خش نميفته؟

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀
چدن که بهتره.تعجب میکنم تحقیق کردی و به آلومینیوم رسیدی

استیل فولاد ضد زنگه با روکش که نمی دونم چیه. اینهایی که به اسم چدن می فروشند همون آلومینیوم فشرده ست با روکش تفلون. چدن خاکستریه و گرونه. نمی دونم اصلا توی ایران هست یا نه.

ترنج

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مسي بخر😍

اتفاقا قصدم بود ک از سایت روازاده بخرم اما توو همین سرچام متوجه شدم برخلاف باور عموم ظروف مسی برای استفاده همیشگی خوب نیست مخصوصا الان ک با سرب قلع اندود میکنن

گرون مثلا چقد؟خیلی قیمت مهم نیست برام کیفیت مهمتره آخه فقط دوتاقابلمه میخوام و یه تابه مجردم آخه&n ...

. من یه موقعی دنبالش بودم بخرم موقعی که سایز ۲۰ کرکماز زیر صد بود، وی ام اف و فیسلر ۴۰۰ بودند.

ترنج

استیل فولاد ضد زنگه با روکش که نمی دونم چیه. اینهایی که به اسم چدن می فروشند همون آلومینیوم فشرده ست ...

حرفتون كاملا درسته، يه بار تو تي وي كارشناس ميگفت بهترين نوع قابلمه چدنه كه متاسفانه اصلش تو ايران نيست 

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀
سرای امیر؟؟؟همون که نزدیک بازاراطلسه مرکز لوازم خونگیا؟؟اونجا اصل دارن برای آشپزی راحتین باهاش پلو ...

سرای امیر تو سیدی هستش اره مرکز لوازم خونگیه و همه چی داره عالیه

من یه ساله و نیمه خریدم ولی استفاده نمیکنم بنظرم خوب نیس

اینم عکسش

خداجونم شکرت😍
سرای امیر؟؟؟همون که نزدیک بازاراطلسه مرکز لوازم خونگیا؟؟اونجا اصل دارن برای آشپزی راحتین باهاش پلو ...

من توش پلو می پزم. کف قابلمه  روغن رو بیشتر از قابلمه ی نچسب می ریزم و سیب زمینی می ذارم.

ترنج

سرای امیر تو سیدی هستش اره مرکز لوازم خونگیه و همه چی داره عالیه من یه ساله و نیمه خریدم ولی استفاد ...

من یکم فقط با ظاهرظروف استیل مشکل دارم یاد ظرفای بیمارستان میفتم😁

من توش پلو می پزم. کفش روغن بیشتر از قابلمه ی نچسب می ریزم و سیب زمینی می ذارم.

آره فک کنم شعله پخش کن هم بزارم حل بشه مشکل

آخه کلا آشپزی هم دوس ندارم ولی خب باید باشه دیگه توو خونه یه سری قابلمه واینا

من استیل دارم با چدن سرامیک

استیل براخورشت خیلی خوبه ولی برا برنج خیلی بد.شایدم من نتونستم تاحالا یه برنج خوب ازش دربیارم.کادویی بودن مارک ویکالینا

چدن سرامیکم مارک وگاتی که ازشون خیلی راضی ام و بنظرم بهترین چدن سرامیکه

دردم از یار است و درمان نیز هم
اتفاقا قصدم بود ک از سایت روازاده بخرم اما توو همین سرچام متوجه شدم برخلاف باور عموم ظروف مسی برای ا ...

ببينيد يه بار يه برنامه كارشناسي در مورد همين جنس قابلمه من ديدم، ميگفت ظروف مسي و روحي و استيل رو بايد در طول هفته دوبار استفاده كرد يعني اگر هر روز توشون اشپزي كني مضر هستن بخاطر موادي كه حين ديدن حرارت از خودشون ازاد ميكنن و وارد غذا ميشه

بهترين جنس هم گفت چدنه كه اصلش تو ايران نيست