2777
2789
عنوان

واااای گیج شدم میخوام....بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1188 بازدید | 60 پست
من استیل دارم با چدن سرامیک استیل براخورشت خیلی خوبه ولی برا برنج خیلی بد.شایدم من نتونستم تاحالا ی ...

منظورم اینه بهترین قابلمه چدن سرامیکه

دردم از یار است و درمان نیز هم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره چدنام کلی خش افتاده ولی گرانیت اخ نگفته این عکس قابلمه هام

ممنون عزيزم، منم چدنام داخلشون دون دون شد، تفلونام هم خش افتادن و روكششون كنده ميشه، حالا ميخوام گرانيتي بخرم، سراميكي هم اشنامون كه تو كار ظرف و ظروفه گفت بعد از شش ماه خاصيت نچسب بودنشونو از دست ميدن

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀

عزيزم استيل كركماز من تو يه پيج ديدم پيج مطمعنيه خواستي اسمشو ميگم،البته من ظرفاي ديگه از اون پيج گرفتم ولي قابلمه كركماز به نظرم براي شما خوبه سايزشم مناسبه ما اقواممون دارن راضين

هرقابلمه ۴۰۰تومن؟؟؟

اره عزیز. تازه این قیمت چند سال پیشه. و این قیمت قابلمه سایز بیست بود.. سایز بیست یه قابلمه ی کوجیکه که نهایتا برای سه نفر بشه توش برنج پخت.

خوبی این مارک اینه که نسبت به کرکماز یه مقدار حالت نچسب داره. نچسب نیستا. ولی از کرکماز بهتره.

ترنج

. من یه موقعی دنبالش بودم بخرم موقعی که سایز ۲۰ کرکماز زیر صد بود، وی ام اف و فیسلر ۴۰۰ بودند.

وي ام اف كه خيلي گرونه من حدود شش سال پيش يه زودپزشو خريدم هشتصدهزارتومن

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀
اره عزیز. تازه این قیمت چند سال پیشه. و این قیمت قابلمه سایز بیست بود.. سایز بیست یه قابلمه ی کوجیکه ...

اووه پس قیمت هم مهم شد

من نهایتا برای دوتاقابلمه و یه تابه توو ذهنم بود۱تومن هزینه کنم

پووووولللل 

وي ام اف كه خيلي گرونه من حدود شش سال پيش يه زودپزشو خريدم هشتصدهزارتومن

وا چقد من از مرحله پرتم

آخه اولین باره ک میخوام وسیله خونه بخرم

وای طفلی اینایی ک میخوام جهیزیه بخرن

اووه پس قیمت هم مهم شد من نهایتا برای دوتاقابلمه و یه تابه توو ذهنم بود۱تومن هزینه کنم پووووولللل& ...

با این پول تفال هم می تونی بخری. البته من استیل تفال رو دیدم تولید چینه. فرانسه نیست.

ترنج

قیمت هم دارین ؟؟؟

من 3 سال پیش برای جهازم پدرم خریدن ..حتی سرویس قاشق و چنگال و ....هم از این مارکن...همه رو باهم خریدن قیمت ندارم ولی الان گرونترم شدن

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود