2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش میشد بگی 

متاسفانه رنج میکشم از مرور خاطرات و لحظه هایی بدی ک با شنیدن حرفاشون داشتم

حتی اینکه روزگار توی موقعیت صدبرابر بدتر قرارشون داد هم باعث نمیشه ک نسبت روزای سخت و بدی ک برام ساختن بی تفاوت بشم

ولی انتقامای خدا بدجور سخت بود

من تعیین و تکلیف نکردم برای خدا فقط خواستم تقاص اشکامو ک باعثش بودن پس بدن :) و قربونش برم عجیب قاضی شد و محاکمه کرد :)

هر جا اذیتت کردن بسپر به خدا 

بیست هزار آرزو بود مرا پیش از این 💚
متاسفانه رنج میکشم از مرور خاطرات و لحظه هایی بدی ک با شنیدن حرفاشون داشتم حتی اینکه روزگار توی موق ...

تو هم مثل من خیانت دیدی؟منم حرفاشونو شنیدم ولی نشد که تموم کنم همه چیو فقط اون زن هرزه رو که با وجود شوهر و دوتا بچه افتاد تو زندگیم رو واگذار کردم به خدا الهی که به درد بی درمون دچار بشه

همش ۲۴ سالمه اشتباهی اسممو گذاشتم پیرزن قابل تغییرم نیست   

یکی باهام اینکارو کرد خودش زنگ میزد التماس که ببخشمش میگفت هر چی بهت گفتم به سرم اومده.بهم بدی زیاد کردن ولی فقط همون ی نفر این رفتارو کرد خودم دیدم افراد دیگه عین بلایی که سر من آوردن سرشون اومده ولی یا متوجه نشدن چوب خدا بوده یا غرورشون نذاشنه اعتراف کنن.البته ی دوست پسرم داشتم اونم بهم بد کرد بعد ی بالایی سرش اومد میگفت آه من گرفتش.اما خودم خدای این قضیم اصلا کسی رو سرکوفت نمیرنم اگه کسیرو به اصطلاح منع کنم سریع به سرم میاد واسه همین سعی میکنم اغلب دهنمو ببندمو افاضه فضل نکنم😒اما همیشه برام سواله چطور بعضیا این رفتارارو میکنن اما گردنشون روز به روز کلفت تر میشه!

تو هم مثل من خیانت دیدی؟منم حرفاشونو شنیدم ولی نشد که تموم کنم همه چیو فقط اون زن هرزه رو که با وجود ...

نه من بیشتر دردسرام دوره مجردی و از نیش و زخم زبونای فامیل بود :) ی سیلی زدن صدتا سیلی از خدا خوردن ...

دوره متاهلیمم باز اذیت کردن و باز تاوان دادن و میدن

میدونم خودشون خبر ندارن از کجاست ضربه هایی ک میخورن ولی من و خدا میدونیم ... و همین کافیه برام

بیست هزار آرزو بود مرا پیش از این 💚