2777
2789

بچه ها هفته ۱۰ بارداریم امروز ترشح زرد رنگ داشتم بنظرتون  موقع شستشو میتونم از محلول اب و سرکه سفید استفاده کنم؟کسی بوده تو بارداری استفاده کرده باشه

خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗

ببخشید سرکه سیب

خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اصلاااا و بهیییچ وجه

واقعا !!دکترم پماد کلوتریمازول داد بنظرت اون موثره 

اخه امروز دکتر بودم گفت عفونت قارچی داری بخاطر عفونت بهم پماد داد

من یه سوال دارم میشه تو تاپیکت بپرسم از خانوما استارتر؟

❤و افوض امری الی الله،ان الله بصیربالعباد❤                           (۱۵آبان۹۸)اولین فرشته کوچولوی مامان!هنوزحس شیرین بودنتو با بابایی باورنکرده بودیم که تنهامون گذاشتی،کنجدمن😔 میشه تو از خدا بخوای یه نی نی دیگه بذاره تو دل مامان؟اخه من و بابایی خیلی داریم غصه میخوریم😭(۳خرداد۹۹)خدایاشکرت که تست من مثبت شد،خداجون میشه این بار قلب کوچولوشم بزنه و سالم بیاد توبغلم،خدایا امیدم به خودته ناامیدم نکن💗(۲۱خرداد۹۹)قلب کنجدم زدخدایاشکرت که صدای قلبشو شنیدم🌷
واقعا !!دکترم پماد کلوتریمازول داد بنظرت اون موثره 

من قبل بارداری هم هیچوقت با اون جواب نمیگرفتم تو بارداری هم 3دوره استفاده کردم هیچی به هیچی... تهش بهم شیاف مترونیدازول داد اون خیلی خوب بود... بعدشم لاکتوواژ استفاده کردم که برنگرده... کلا بعصیا تو بارداری پ هاش رحمشون به هم میریزه بدجور درگیر میشن... خیلی باید رعایت کنی یه روز درمیون عوض کن لباس زیرتو تا جایی که میتونی هم اصلا نپوش

من قبل بارداری هم هیچوقت با اون جواب نمیگرفتم تو بارداری هم 3دوره استفاده کردم هیچی به هیچی... تهش ب ...

من هر روز لباسمو عوض میکنم و اونم فقط نخی میپوشم

اصلا خارش و سوزش ندارم

دکترم گفت اگه خازش و سوزش داشتی از پماد استفاده کن حالا اومدم خونه دیدم عفونت زرد رنگ دارم که فکر کنم بخاطر معاینه هست..الان نمیدونم چیکار کنم

من یه سوال دارم میشه تو تاپیکت بپرسم از خانوما استارتر؟

بپزس

من هر روز لباسمو عوض میکنم و اونم فقط نخی میپوشم اصلا خارش و سوزش ندارم دکترم گفت اگه خازش و سوزش ...

به نظرم ربطی نداره چون من هیچوققققت خارش و سوزش نداشتم ولی میرفتم دکتر میگفت عفونت قارچیه!

من عفونت ندارم

یعنی رفتم دکتر و چکاب شدم

و کلا ترشحات خاصی هم ندارم

جز همون ترشحات عادی  تخمک گذاری و اینا

بعد ولی ببخشید اینو میپرسم اخه روم نشد از کسی بپرسم

شوهرم میگه واژنت بوی بد میده وقتی ک تحریک اتفاق میوفته

درصورتی ک من خودم بوی بدی حس نمیکنم

حالا میخوام بدونم بقیه هم اینطوری هستن

یا من مشکلی دارم یا شوهرم زیادی حساسه؟

اگه راهکاری دارید بگید

ممنون میشم

❤و افوض امری الی الله،ان الله بصیربالعباد❤                           (۱۵آبان۹۸)اولین فرشته کوچولوی مامان!هنوزحس شیرین بودنتو با بابایی باورنکرده بودیم که تنهامون گذاشتی،کنجدمن😔 میشه تو از خدا بخوای یه نی نی دیگه بذاره تو دل مامان؟اخه من و بابایی خیلی داریم غصه میخوریم😭(۳خرداد۹۹)خدایاشکرت که تست من مثبت شد،خداجون میشه این بار قلب کوچولوشم بزنه و سالم بیاد توبغلم،خدایا امیدم به خودته ناامیدم نکن💗(۲۱خرداد۹۹)قلب کنجدم زدخدایاشکرت که صدای قلبشو شنیدم🌷
من عفونت ندارم یعنی رفتم دکتر و چکاب شدم و کلا ترشحات خاصی هم ندارم جز همون ترشحات عادی  تخم ...

اره اصلا علایم عفونت باکتریایی همینه موقع نزدیکی بودار میشه