2777
2789
سلام دوستان. امروز روز 17 پری هستم(1دی پری شده بودم) سردرد گرفتم و درد و تورم سینه دارم و پوست صورتم چرب شده . کسی میدونه اینا علامت چیه ؟ احساس میکنم هورمون های بدنم به هم ریخته چون این ماه زمان پریود و چند روز بعدش سردرد های وحشتناکی داشتم. روزهای تخمک گذاری هم حدس میزنم 11 یا 12 پری بود با توجه به غلظت ترشحات . کم کم دارم از سردردهام وحشت میکنم نکنه دچار یه بیماری بد شدم خدای نکرده؟ نمیدونم برم دکتر یا نه .تنها قرصی که مصرف میکنم نصف سرترالین50 یک شب در میون هست که از 1دی دکترم گفت یک در میون بنداز.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه با خودم میگم فقط این ماه اونطور شدم به خاطرش برم دکتر ؟ ماشالله الانم که دکترا ویزیتشون همچین شده که آدم دلش نمیاد بره دکتر میگه بذار شدیدتر بشه بعد برم !والا
ببین طبق طب سنتی سردی زیاد بخوری پری و تخمک گذاری دردناک میشه. برید غذاهای گرمو سرچ کنید یه هفته مونده به پری بخورید. دم کرده های بدرد بخور هم هست واسه همین. از عطاری بپرسید بهتر می دونه