2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی😭😭😭😭

6700 بازدید | 93 پست

سلام من از زایمان خیلی میترسم مخصوصا زایمان طبیعی وقتی بهش فکر میکنم تمام تنم میلرزه اونایی که زایمان طبیعی کردن بدون تعارف بگن چند ساعت درد داره چطور بوده زایمان شون من بار اولمه خیلی میترسم😭😭😭😭😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به خودت داره بخوای ورزش هاتو قشنگ انجام بدی فوقش زیادش چهار ساعت درد میکشی اما بشینی تو خونه جم نخوری خیلی 😊...اگ نمی‌دونی چ ورزش های انجام بدی ریپلای کن بهت بگم چیکار کنی و آخر بارداری از چ دمنوش های استفاده کنی واسه زایمان راحت

بستگی به خودت داره بخوای ورزش هاتو قشنگ انجام بدی فوقش زیادش چهار ساعت درد میکشی اما بشینی تو خونه ج ...

والا راستش مال من بخور بخابه هیچی ورزشی هم نمیکنم گاهی تو خونه راه میرم راهنماییم کن لطفا😭😭😭

دکتری هم که انتخاب میکنی خیلی مهمه.  اینکه بهت روخیه بده و فعالیت درست یاد بده . تنفس های عمیق و پوزیشن های مناسب در زمان درد رو یادت بده. البته بازم باید همه چیز رو بسپاری به خدا. 

از الان از دردها برای خودت غول نساز

ارزش ندارد که آدمی برای مبارزه کردن با کوتَه فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آن‌ها هیچ ارزشی ندارد.   میکل_آنژ

عزیزم من دردای اصلیم ۳ ساعتطول کشید. زایمان بستگی به ذهن فرد اگاهی و توانایی جسمیش داره. ن از زایمان طبیعیم خیلی راضیم بودم نمیگم درد نبود اتفاقا بود خیلی بودولی الان اینقدر کلاس بارداری هست که به زایمان طبیعی کمک میکنن. 

والا راستش مال من بخور بخابه هیچی ورزشی هم نمیکنم گاهی تو خونه راه میرم راهنماییم کن لطفا😭😭😭

پیاده روی خیلی خوبه. از پله بالا رفتن. حالت سجده. نرمش پروانه مخصوص بارداری.  برعکس رو صندلی نشستن. قر کمر. تو ماه اخر دوش اب گرم. خوردن دمنوش و استفاده از شیاف گل مغربی

ارزش ندارد که آدمی برای مبارزه کردن با کوتَه فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آن‌ها هیچ ارزشی ندارد.   میکل_آنژ