2777
2789

سلام

دوستانی که منو میشناسن میدونن من سرم به کار خودمه واصصصلا قاطی این بازیای عروس مادرشوهری نمیشم. نه اینکه بگم خیلی منو دوست دارن یا خوب و مهربونن و آزار نگیدن، نه!

من سعی میکنم یه گوشم در باشه یه گوشم دروازه و محل نذارم. خودشونم میدونن.

ولی از یه چیزی که خیلی ناراحتم اینه که خیلی منو قاطی مسایل مالی خودشون با شوهرم میکنن و منم هربار طفره میرم و میگم من سر در نمیارم!

از طرف دیگه دختر دایی شوهرم که ۱۰ سال از من کوچکتره و یه تازه عروس ۲۰ ساله اس قراره امشب از کربلا برگرده ولی تا ۱۲ ظهر مهران بوده و ما هم نمیدونیم دقییق چه ساعتی میرسه. و چون من سه روز برنامه مسافرت دارم امشب دارم میرم تهران خونه مادرم، گفتم ما امشب نمیتونیم بیاییم و انشالله برگشتیم بهش سر میزنیم.

این مقدمه رو گفتم تا بهتر درکم کنید

امروز سر ظهر  بعد از اینکه شوهرم رفته بود سر کار، مادرش زنگ زده خونه و میگه به علی زنگ زدم ولی گوشیش بوقای عجیب غریب میخوره گفتم زنگ بزنم به خونه! 

از بانک زنگ زدن به خونه عمه علی و گفتن چک ضامن رو برگشت میزنیم و ال و بل. به علی بگو یه سر به بان بزنه. منم گفتم چشم. ولی اعصابم خراب شد و بالافاصله زنگیدم به شوهرم. بخدا یک بوق خورد سریع برداشت. منم مطمئن شدم مادرشوهرم مخصوص به من زنگ زده اعصاب منو خراب کنه چون میدونه امشب دارم میرم خونه مادر خودم‌.

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب چیشد؟ تاپیک میزنید میرید؟؟!!

خب چرا الکی میگه زنگ زدم به گوشی علی بوق عجیب میخوره.

پس چرا من زنگیدم سر بوق اول برداشت؟!!!

خب تا اینجاش که کاری نکرده اگه ادامه داره بگو اگه نه که چقد لوسی😅😅😅😅

درست شبی که میدونه من دارم با خانوادم میرم سفر میزنگه خبر بد میده اعصاب منو خرد کنه. من لوسم؟!!!

دردش اینه چرا واسه دیدنی دختر برادرش نمیرم!