2777
2789
عنوان

کسی این رمانه رو داره خانوماااااا؟

264 بازدید | 21 پست

تو ت ل گ ر ا م یه کانالی هس به اسم روزهای زیبا که یه رمانی رو هر روز 2 صفحشو میذاره و تو خماریش موندم

اسم رمانو نوشته رایحه ی عاشقی ولی نمیدونم اسم اصلیشه یا عوض کردن

موضوع رمان: یه دختره هس به اسم آسا که دانشجوی گرافیکه و دانشگاهشم تو تهرانه ولی خونوادش تو رامسر زندگی میکنن . دختره تو خوابگاه تهران میموند و داشت درسشو تموم میکرد که تو یکی از درساش میمونه و خوابگاه اینام پر میشه و مجبور میشه یه مدتی تو خونه ی پسر رئیس کارخونه ی باباش بمونه  اسم پسره آرشانه و دکترمغزواعصابه. اینا یه مدت که میگذره رفته رفته عاشق هم میشن و....

هرچقدر تو گوگل سرچ کردم اصلااااا نمیاره

شماها این رمانه رو خوندین یا انشالله داااارین؟؟؟؟؟؟

خداجونم هوامونو داشته باش .آمین

عزیزم برو تو گ و گل سرچ کن یا اسمشو بزن یا یه قسمت متنشو سریع واست پیدا میکنه

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم برو تو گ و گل سرچ کن یا اسمشو بزن یا یه قسمت متنشو سریع واست پیدا میکنه

هرچقدر گشتم نبود تو اینیستا هم یه پیجی هس همه دنبال این رمانه هستن ولی اصلا نیس

هرچقدر گشتم نبود تو اینیستا هم یه پیجی هس همه دنبال این رمانه هستن ولی اصلا نیس

من زدم اومد اسطوره حالا  دقیق نخوندم ولی شبیه این که شما میگی

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.

ی رمان شبیه این خوندم و دارم, ولی یکم بااین متفاوته... خییییلی شبیه اینیه ک گفتیااااااا

اسمشو الان نگاه میکنم بهت میگم. 

چادرعزیزم تو فرم عاشقی و تاج بندگی منی , هرکه مرا ببیند میفهمد من عاشق حضرت مادر شده ام...
رمان در حال تايپه كاملش نيست خود نويسنده كم كم ميذاره تو كانال تا كامل بشه بعدشم حذف ميكنه و ميده وا ...

با ادمین کانال حرف زدم گفت 80 صفحش مونده و گفت سری دوم هم داره

انلاین اینا نگف😕