72abandokhtt مدیر عضویت: 1397/05/25 تعداد پست: 739 عنوان ناهار چی بپزم | مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 48 پست سلام چی بپزم ناهار 😞 هیچی بلد نیستم بپزم فقط برنج بلدم و چیزای خیلی ساده الانم مادرشوهر پدرشوهرم رفتن ی شهر دیگ برادرشوهرم خونه ماس نمیدونم چی بپزم 1397/08/10 | 11:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
silverrain عضویت: 1397/06/14 تعداد پست: 1628 اره عالیهههع مرسی خواهش میکنم گلم برای شناختن ﺁدم هاﺍﯾﻨﻘﺪﺭ ﻋﺠﻠﻪ ﻧﺪﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺵ،ﺭﻭﺯﮔﺎﺭ،ﺫﺍﺕ ﺗﮏ ﺗﮏ ﺁﺩﻣﻬﺎ ﺭﺍﺑﻪ ﺗﻮ ﻧﺸﺎﻥ ﻣﯽ ﺩﻫﺪﻭ ﺗﻮ ﻣﯿﺮﻧﺠﯽ ﺍﺯ ﺧﻮﺩﺕ ﻭ ﻗﻀﺎﻭﺗﻬﺎﯼ ﻋﺠﻮﻻﻧﻪ ﯼ ﺯﻭﺩ ﻫﻨﮕﺎﻣﺖ ﯾﮏ ﺭﻭﺯ ﺑﻪ ﺁﺩﻣﻬﺎ ﻧﮕﺎﻩ ﻣﯿﮑﻨﯽ ﻭ ﻣﯿﺒﯿﻨﯽ ﺁﻧﻬﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﻓﮑﺮ ﻣﯽ ﮐﺮﺩﯼ ﺑﺪ ﻫﺴﺘﻨﺪ،ﺑﺮﺍﯾﺖ ﺑﺰﺭﮔﺘﺮﯾﻦ ﮐﺎﺭﻫﺎ ﺭﺍ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﻧﺪ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﮐﻪ ﺩﻭﺳﺘﺸﺎﻥ ﺩﺍﺷﺘﯽ ﻭ ﻓﮑﺮ ﻣﯽ ﮐﺮﺩﯼ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺩﺳﺘﺖ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﻠﻨﺪ ﺷﺪﻧﺖ ﺍﺯ ﺯﻣﯿﻦ ﻣﯽ ﮔﯿﺮﻧﺪ ﺯﻣﯿﻨﺖ ﺯﺩﻩ ﺍﻧﺪ , ﺁﻧﻘﺪﺭ ﻣﺤﮑﻢ ﮐﻪ ﺻﺪﺍﯼ ﺧﻮﺭﺩ ﺷﺪﻥ ﺍﺳﺘﺨﻮﺍﻧﻬﺎﯾﺖ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺗﻤﺎﻡ ﻭﺟﻮﺩﺷﻨﯿﺪﻩ ﺍﯼ ﺁﺩﻣﻬﺎ ﺭﺍ ﻗﻀﺎﻭﺕ ﻧﮑﻦﺭﻭﺯﮔﺎﺭ ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﻗﺎﺿﯽ است..🍀‹ الهی اون دلخوشی که منتظرشی،وقتش همین روزا باشه...›••💛••
عروس97 عضویت: 1397/04/20 تعداد پست: 1330 بچه ها ب نتیجه رسیدم ک غذا از بیرون بگیریم😂 بنظرم درست کن یاد بگیر الان بهترین زمان برا محک زدنته تاکی میخوای استرس بکشی
__کلانتر__ عضویت: 1397/07/02 تعداد پست: 436 اینو درست کن خیلی خوشمزه میشهسیب زمینی حلقه کن بذار ته تابه که چرب کردیگوشت چرخ شده با پیاز رنده شده و نمک فلفل زردچوبه مخلوط کن صاف کن رو سیبا بعد روی گوشت فلفل دلمه و گوجه حلقه شده بذار سرش بذار ابش خشک شه به روغن بیفته میام اینجا میبینم مثلا 100تا لایک خوردم ولی اصلا یادم نمیاد چه سخن گهرباری گفتم
آنه_شرلی_28 عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 1227 من میگم میاره 😊 ب جون خودم بیاره من یه دعای خوب در حقت میکنمفقط تا کی صبر کنم؟ گشنمه😤😤نی نی ام گشنشه در حال اقدام برای بارداری ام دعا کنید دامنم دوباره سبز بشه یه پسر دارم که همه ی زندگیمه...
72abandokhtt مدیر استارتر عضویت: 1397/05/25 تعداد پست: 739 اول پیاز داغ طلایی درست کن بعد گوشت چرخ کرده بریز تفت بخوره قارچ فلفل دلمه هم اگه دوستدارین بریزین ب ... مرسی دوست گلم عاای توضیح دادی 😘😍😍😍😍حالا کی باید ماکارونی رو دم بکشی ینی چ مدت تو اب جوش باشه کافیع
72abandokhtt مدیر استارتر عضویت: 1397/05/25 تعداد پست: 739 بنظرم درست کن یاد بگیر الان بهترین زمان برا محک زدنته تاکی میخوای استرس بکشی 😥 نمیدونم اصلن استعداد اشپزی ندارم
اختاپوس عضویت: 1396/06/27 تعداد پست: 61037 ب جون خودم بیاره من یه دعای خوب در حقت میکنم فقط تا کی صبر کنم؟ گشنمه😤😤 نی نی ام گشنشه تا ۲-۳باید صبر کنی بلاخره مهمون دارن الان پاشو ی مقدار چیز میز بخور ته بندی کن
72abandokhtt مدیر استارتر عضویت: 1397/05/25 تعداد پست: 739 اینو درست کن خیلی خوشمزه میشه سیب زمینی حلقه کن بذار ته تابه که چرب کردی گوشت چرخ شده با پیاز رنده ... مث شامی کبابه تقریبا😍
عروس97 عضویت: 1397/04/20 تعداد پست: 1330 مرسی دوست گلم عاای توضیح دادی 😘😍😍😍😍حالا کی باید ماکارونی رو دم بکشی ینی چ مدت تو اب جوش باشه کا ... ببین ماکارانی نه زیر دندون خام باشه نه خیلی خمیر بهترین تست این بزار رودر قابلمه از رشته برگردونی ن چسبه
nafaaasi عضویت: 1397/02/09 تعداد پست: 2353 بچه ها من میخام مرغ سرخ کنم با نون بخوریم چه جوری سرخ کنم خوشمزه شه؟. همه درها رو بستی روم اخه تا کی بشینم این گوشه دری واشه؟؟😔
آنه_شرلی_28 عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 1227 تا ۲-۳باید صبر کنی بلاخره مهمون دارن الان پاشو ی مقدار چیز میز بخور ته بندی کن باشه چاره ای نیستاگه نیارن شام قورمه سبزی میزارم خیلی دلم میخواد ولی این بوش پیچیده اصلا یه اوضاعیهتوو پارکینگ م گذاشتن فقط م ما و اوناییم بقیه ی واحدا مسافرترفتن در حال اقدام برای بارداری ام دعا کنید دامنم دوباره سبز بشه یه پسر دارم که همه ی زندگیمه...
__کلانتر__ عضویت: 1397/07/02 تعداد پست: 436 مث شامی کبابه تقریبا😍 اره یه نوع کباب تابه ایه با مزه عالی میام اینجا میبینم مثلا 100تا لایک خوردم ولی اصلا یادم نمیاد چه سخن گهرباری گفتم
عروس97 عضویت: 1397/04/20 تعداد پست: 1330 مرسی دوست گلم عاای توضیح دادی 😘😍😍😍😍حالا کی باید ماکارونی رو دم بکشی ینی چ مدت تو اب جوش باشه کا ... حدود 8تاده دقیقه بین پخت هم بزن ک نچسبه بهم بدو بپز ببینم چ میکنی عکسشم بزار. تا بعداومدن مادرشوهر برادر شوهرت کلی تعریفتو کنه
عروس97 عضویت: 1397/04/20 تعداد پست: 1330 یکی برا من غذا بیاره طبقه پایینی ما از کربلا اومده کلی مهمون داره قورمه سبزی گذاشته من تا 8 ص ... پاشوبرو دیدنش بالاخره اونجاس ک یادشم نباشه یادش میاد ک بهتون بده
مبینا151 عضویت: 1389/11/24 تعداد پست: 11031 استارتر این غذا هم خوبه اگه میخوای بدون برنج باشه.ما دیشب خوردیماول خردش کردم گذاشتم نیم پز شد.بعدش تو آبلیمو و زعفران خوابوندمش و با کمی روغن سرخش کردم.معرکه بود اللهم عجل لولیک الفرج