ب_من_میگن_شیطون_بلا مدیر عضویت: 1397/02/03 تعداد پست: 3028 عنوان بچه ها میخام برم ولی دودلم 😭😭😭 | مشاهده متن کامل بحث + 1375 بازدید | 41 پست دیشب گفتم ب شوهرم شک کردم میخام برم محل کارش تعقیبش کنم اما الان میترسم دو دل شدم ششددددیییدددشدم مثه وقتایی ک ادم یکیو میخادکنارش ک تنها نباشه😢😢😢 دارم سکته میکنم چیکااارکنم برم یا نرم؟؟؟ گفتی که پس از سیاهی رنگی نبود! ؟ پس موی سیاه من چرا گشت سپید... 1397/08/10 | 10:25 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
n80k17 عضویت: 1396/10/06 تعداد پست: 561 من عاشقشم ولی خیلی اذیتم کرده این مدت جداشدن خیلی سخته اما حس شک مثه خُره بیوفته ب جونت بدتره تا عقدی کاری بهت نکرده میتونی الان تصمیمت رو بگیری وگرنه بعد عروسی پشیمون میشی راه برگشتی نیست ❤ لباس گرم نمی خواهد... این پاییــــز سرد... تو هستی دلم قرص است... ☔️☔️☔️
زری2018 عضویت: 1397/02/17 تعداد پست: 1443 به نظر من از خودش یپرس دقیق چرا عوض شده مثلا بگو علت اینکه اینکارو میکنی چیه بهش بگو که شک افتاده به دلت با علت بگو یهو دیدی یه دلیل ساده داره تو عقد خیلی سو تفاهما پیش میاد چه غصه باشه چه شادی 0000 این نیز بگذرد
nilsa1 عضویت: 1394/08/11 تعداد پست: 17247 يه ماهه عقدي وبه اينجارسيدي تكليفتو روشن كن بعدبرو سرزندگيت كه به مشكل برنخوري آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين
ب_من_میگن_شیطون_بلا مدیر استارتر عضویت: 1397/02/03 تعداد پست: 3028 اگر بفهمی خیانت کرده جدا میشی؟باخودت روراست باش اگر جوابت منفیه دونستن حقیت تلخ چه فایده ای داره؟تاز ... نمیدونم چ حسی تو وجودمه فقط میگه برو هرچی بادا باد اما از الان ک هنو نرفتم دارم دق میکنم سکته رو زدم وای ب حال اینکه چیزی ببینم گفتی که پس از سیاهی رنگی نبود! ؟ پس موی سیاه من چرا گشت سپید...
ب_من_میگن_شیطون_بلا مدیر استارتر عضویت: 1397/02/03 تعداد پست: 3028 به نظر من از خودش یپرس دقیق چرا عوض شده مثلا بگو علت اینکه اینکارو میکنی چیه بهش بگو که شک افتاده به ... بهش گفتم اخرین بار دقیقا ی هفته پیش بود همش جواب سر بالا میداد هرچی میگفتم بهونشو میزد ب من گفتی که پس از سیاهی رنگی نبود! ؟ پس موی سیاه من چرا گشت سپید...
ملیسا1368 عضویت: 1396/06/20 تعداد پست: 15616 این مدت همش بهونش مهریم بود همش میگف ثابت کن دوسم داری ببخش وای تورو خدا نکنید این کارو خانوما ، مردا زنا رو نمیدونم چی حساب میکنن آخه بگو تو باید خودتو ثابت کنی نه من مهريمو بهم بده و ثابت کن دوسم داری 😡 رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند به پاي هرز علفهای باغ کال پرست ❤❤❤
m62 عضویت: 1396/11/03 تعداد پست: 18033 این مدت همش بهونش مهریم بود همش میگف ثابت کن دوسم داری ببخش بخشیدن مهریه که واقعا اشتباهه...یعنی ریسک بالایی داره.اینکارو نکن یا الکی به زبان بگو بخشیدم ولی عملی اقدام نکن و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
ب_من_میگن_شیطون_بلا مدیر استارتر عضویت: 1397/02/03 تعداد پست: 3028 دیدی مادرت حق داشت ک میگفت واقعا آدم شوهر کنه ک چی اگه واقعا شکم درست باشه با مامانو بابام چیکارکنم بابام راضی نمیشد انقد غشوضعفو حال بدی کردم ک راضی شد گفتی که پس از سیاهی رنگی نبود! ؟ پس موی سیاه من چرا گشت سپید...
farhang عضویت: 1397/07/19 تعداد پست: 248 این مدت همش بهونش مهریم بود همش میگف ثابت کن دوسم داری ببخش گول این حرفا رو نخورتو هم هی بپیچونش به هر بهونه ای منظورم جریان مهریه استچه زرنگه وللهتو هم بگو بیا ثابت کن دوستم داری و بریم محضر مهریه مو دو برابر کن😁
حلوالوزدماوند عضویت: 1397/02/11 تعداد پست: 37183 پس من چی؟؟ ی ماهه عقدکردیم اخه😭😭 چرا ی مدته زیرو رو شده انقد عوض شده عزیزم ادم که توی یه ماه عوض نمیشه که یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
ژیزل عضویت: 1397/03/27 تعداد پست: 8286 توروخدا واسم دعا کن از الان قلبم تو دهنمه 😢😢😢برو توکل بخدا بیخبرمون نذار فقط 6 روز به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40
ب_من_میگن_شیطون_بلا مدیر استارتر عضویت: 1397/02/03 تعداد پست: 3028 بخشیدن مهریه که واقعا اشتباهه...یعنی ریسک بالایی داره.اینکارو نکن یا الکی به زبان بگو بخشیدم ولی عمل ... ب زبون بگم بخشیدم همون موقع میبرتم محضر میگه بنویس امضا اثر انگشت😂😂 گفتی که پس از سیاهی رنگی نبود! ؟ پس موی سیاه من چرا گشت سپید...