2777
2789
عنوان

بچه ها میخام برم ولی دودلم 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1374 بازدید | 41 پست
من عاشقشم ولی خیلی اذیتم کرده این مدت  جداشدن خیلی سخته اما حس شک مثه خُره بیوفته ب جونت بدتره

تا عقدی کاری بهت نکرده میتونی الان تصمیمت رو بگیری وگرنه بعد عروسی پشیمون میشی راه برگشتی نیست

❤ لباس گرم نمی خواهد... این پاییــــز سرد... تو هستی دلم قرص است... ☔️☔️☔️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من از خودش یپرس دقیق چرا عوض شده مثلا بگو علت اینکه اینکارو میکنی چیه بهش بگو که شک افتاده به دلت با علت بگو یهو دیدی یه دلیل ساده داره تو عقد خیلی سو تفاهما پیش میاد

چه غصه باشه چه شادی 0000 این نیز بگذرد   

يه ماهه عقدي وبه اينجارسيدي تكليفتو روشن كن بعدبرو سرزندگيت كه به مشكل برنخوري

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      
اگر بفهمی خیانت کرده جدا میشی؟باخودت روراست باش اگر جوابت منفیه دونستن حقیت تلخ چه فایده ای داره؟تاز ...

نمیدونم چ حسی تو وجودمه فقط میگه برو هرچی بادا باد 

اما از الان ک هنو نرفتم دارم دق میکنم سکته رو زدم وای ب حال اینکه چیزی ببینم

گفتی که پس از سیاهی رنگی نبود! ؟ پس موی سیاه من چرا گشت سپید...    
به نظر من از خودش یپرس دقیق چرا عوض شده مثلا بگو علت اینکه اینکارو میکنی چیه بهش بگو که شک افتاده به ...

بهش گفتم اخرین بار دقیقا ی هفته پیش بود همش جواب سر بالا میداد هرچی میگفتم بهونشو میزد ب من

این مدت همش بهونش مهریم بود همش میگف ثابت کن دوسم داری ببخش

وای تورو خدا نکنید این کارو خانوما ، مردا زنا رو نمیدونم چی حساب میکنن آخه بگو تو باید خودتو ثابت کنی نه من مهريمو بهم بده و ثابت کن دوسم داری  😡

رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند به پاي هرز  علفهای باغ کال پرست ❤❤❤

بخشیدن مهریه که واقعا اشتباهه...یعنی ریسک بالایی داره.اینکارو نکن یا الکی به زبان بگو بخشیدم ولی عملی اقدام نکن

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
دیدی مادرت حق داشت ک میگفت واقعا آدم شوهر کنه ‌ک چی 

اگه واقعا شکم درست باشه با مامانو بابام چیکارکنم بابام راضی نمیشد انقد غشوضعفو حال بدی کردم ک راضی شد

گول این حرفا رو نخور

تو هم هی بپیچونش به هر بهونه ای منظورم جریان مهریه است

چه زرنگه ولله

تو هم بگو بیا ثابت کن دوستم داری و بریم محضر مهریه مو دو برابر کن😁

پس من چی؟؟ ی ماهه عقدکردیم اخه😭😭  چرا ی مدته زیرو رو شده انقد عوض شده

عزیزم ادم که توی یه ماه عوض نمیشه که 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
بخشیدن مهریه که واقعا اشتباهه...یعنی ریسک بالایی داره.اینکارو نکن یا الکی به زبان بگو بخشیدم ولی عمل ...

ب زبون بگم بخشیدم همون موقع میبرتم محضر میگه بنویس امضا اثر انگشت😂😂