2777
2789

هفته ی دیگه میخوایم بریم شمال،میخوام بدونم کسایی که تو محمود آباد هستن الان آب و هوا چطوره؟برای مسافرت خوبه؟خیلی گرم نیست؟اگه کسی محمود آباد یا شهرهای اطراف هست لطفا بهم بگه ممنون میشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنوزم هوا گرمه ولی شدتش کم شده ،ایشالا برای هفته بعد خنک تر میشه

برای هفته بعد شنبه خوب میشه به نظرت؟من دو تا تایم میتونم بیام یا هفته ی آینده شنبه بیام،یا هفته ی آخر شهریور،به نظرت کدوم تایم رو بیام

برای هفته بعد شنبه خوب میشه به نظرت؟من دو تا تایم میتونم بیام یا هفته ی آینده شنبه بیام،یا هفته ی آخ ...

اخر شهریور هوا بهتره ولی به شدت شلوغ،البته الانم هوا به نسبت ماه قبل خیلی بهتره،شبا تقریبا خنکه ،از شر شر عرق ریختن خبری نیست

اخر شهریور هوا بهتره ولی به شدت شلوغ،البته الانم هوا به نسبت ماه قبل خیلی بهتره،شبا تقریبا خنکه ،از ...

پس ب نظرت همون شنبه ی دیگه بیام بهتره؟راستی جاهای دیدنی اونجا رو هم لطف میکنی بگی؟ممنون میشم

به به چقدر عالی حتما هوا عالیه، من دقیقا جنوب کشورم هوا داغوون

اینجا هم گرم و شرجیه ،امسال خیلی گرم بود،یه ثانیه نمیشد بدون کولر بود ،الان چندروزی هست بهتره هوا ،حداقل شبا خنکه میشه یه بیرون رفت 

پس ب نظرت همون شنبه ی دیگه بیام بهتره؟راستی جاهای دیدنی اونجا رو هم لطف میکنی بگی؟ممنون میشم

محموداباد که چیز خاصی نداره به غیر دریا ،سمت نور مرکز خریدای خوبی داره ،ابشار آب پری ،پارک جنگلی .اگه بری سمت چالوس و رامسر تنکابن بیشتر بهتون خوش میگذره ،دوساعتی فاصله هست تقریبا

محموداباد که چیز خاصی نداره به غیر دریا ،سمت نور مرکز خریدای خوبی داره ،ابشار آب پری ،پارک جنگلی .اگ ...

شوهرم میگه فاصلش خیلی زیاده ،از محمود آباد،میگه از محمود آباد تا رامسر 7 ساعت راهه،وگرنه خودمم به همین فکر بودم