2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته

79 بازدید | 16 پست

من شهرستانم مامانم اینا مشهدن امروز بابایی جونم از کربلا میاد با اینکه شوهرم سرکار نیست نبردمون مشهد .دلم برا بابایی یه ذره شده

خوشبختی یعنی من و همسرم و پسرم زیر چتر خدا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا نبرد

چمیدونم دیشب با ذوق و شوق گفتم بابا از مرز رد شده فردا میرسه سرکاری یا خونه.گفت خونه ام ولی نمیریم.الانم دوباره گفتم میگه چه خبره کجا میخوایم بریم

ای جان عزیزم،منم دیشب بابام و داييم اومدن از کربلا من زودتر رفتم گفتم شوهرم از سرکار بیاد،کلا ی چهارراه فاصلس خونه هامون خیلی نزدیکيم،اومده از سرکار شوهرم رفته سر کوچه مامانمينا آرایشگاه موهاشو زده رفته خونه خوابیده،چون با من سهره و بحث کرده بودیم دو روز قبلش،اینقدر خجالت کشیدم همه سراغشو ميگرفتن،شب شوهر خالم رسوند😢همین ی داماد خیر سرش،

ای جان عزیزم،منم دیشب بابام و داييم اومدن از کربلا من زودتر رفتم گفتم شوهرم از سرکار بیاد،کلا ی چهار ...

حال خودم بدرک دلم برا مامان بابام میسوزه غصه میخورن

خودت برو  اتوبوسی هواپیمایی قطاری چیزی سوار شو برو پیش پدرمادرت  فکر کردی اگر بابای خودش ...

چجوری برم.خودشو میکشه برا اونا.ایشاا... که هیچ وقت قسمتشون نشه

ببین خجالت نکشین اصلا راحت بگین شوهرم نمیاره بزار یه کمی به خودشون بیان هر چقدر بیشتر قایم کنی این مردها بدتر میشن و پرروتر میشن راحت بگو شوهرم نمیاره 

نگین ای خداااااااااااااااااا مشکل دارم بگین ای مشکل خداااااااااااااااااااااا دارم
حال خودم بدرک دلم برا مامان بابام میسوزه غصه میخورن

منم دیگه،اینقدر پدر مادر من مهربون و مظلوم ک خدا میدونه مخصوصا بابام خیلی خوبه،حتی فامیلای شوهرمم میگن،ولی بیچاره ها شانس نداشتن از داماد،خیلی دلم گرفته