2777
2789
عنوان

کی لباس نوزادی بخرم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 27 پست
سایزا رو بهم بگو اخه نمیدونم بخدا 

از صفر شروع میشه میاد بالا اما صفر واقعا کوچیکه مال بچه هایی عه که زود دنیا میان‌. فقط شلوار جورابدار نگیر که قدش بلند شد باز هم قابل استفاده باشه. یقه ی بلیطها ترجیحا دکمه بخوره چون زود تنگ میشه و لباس ها زیر دکمه باشه که پهلوها ش سرما نخوره 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سایزا رو بهم بگو اخه نمیدونم بخدا 

سایز صفر که واقعا بدرد بخوره

😕

من بچم ۳ کیلو دنیا ادمد ۰۰ میخورد بهش تا الانم که دو ماهشه سایز صفر میپوشونم

مگه چی میشد که بشه خدا جون....😔 
اره پس همین کارو میکنم بهتره

زير دكمه دار كارترز بگير از همه ارزونتره دونه اي بيست و پنج يه آقايي تو خيابون بهار كنار خيابون بسته اي مي فروشه و هميشه ازش مي خرم اگرم كارترزه اصل مي خواي تو نارمك يه مغازه هست دونه اي بيست و هشت ميده من كه از اول كه دنيا آمد تا الان كه هجده ماهشه ازشون خريدم راضي هستم اگه مي توني هرچي مي خري تا دو سالگيش بخر كه گرون شد لنگ نموني مثلا دو تا لباس يك ماهگي دو تا دو سه ماهگي دو تا شش ماهگي از يك سال به بعد چون رشد كند ميشه ديرتر لباساش كوچيك ميشه مثلا من هنوز بعضي لباساي يك سالگيش رو تنش مي كنم با اينكه قدش بلنده

خریدم تقریبا 3 تا ست و10 تا بلوز شلواری و چند تا روهمی صفر

زیر دکمه بخر زیاد شلوار زیاد استفادت نمیشه چون پوشکه حالا حالاها

کلاه زیاد بخر با حوراب

مگه چی میشد که بشه خدا جون....😔 

منم از ماه 7 برا بچه اولم خرید کردن چون میترسن دور از جون بچه نمونه ولی برا این فسقلی خودم از ماه5 شروع به خریدم کردم لباس هاشو و تشک و گهواره هم ماه 8 خریدم براش 

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩