2777
2789
عنوان

آخه چرا يه اسم خوب برا پسرم پيدا نميشه. كمكم كنيد لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 622 بازدید | 74 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از بين اينا مهرسام دوس داريم. ولي احساس ميكنم ر تلفظ نميشه زياد. مهسام گفته ميشه

اسم پسر خودم مهرسام هست. فک میکنی که خوب تلفظ نمیشه. خیلی این اسم رو دوست دارم. همه میگن خیلی اسم باکلاس و خوش آهنگیه.

گل همیشه بهارم.
اسم پسر خودم مهرسام هست. فک میکنی که خوب تلفظ نمیشه. خیلی این اسم رو دوست دارم. همه میگن خیلی اسم با ...

اره. منم فك ميكنم خيلي شيكه. خدا گل پسرتو برات نگه داره. خبلي سخته انتخاب اسم

به نظر من یسری اسما با اینکه قشنگن و جدید ولی....

تاریخ مصرف دارن بعد از مدتی آدم بدش میاد مثال نمیزنم شاید کسی ناراحت بشه ولی در مورد اسم پارسا که بنظرم واقعا زیبا و متینه و هییچوقت منقضی نمیشه   همیشه زیبا و با معنیه ....

و به تمام دوران سن و سالش میاد پارسا پیروزفر☺☺

زندگی قشنگه!😊...اگه تو بذاری!😏
اره. منم فك ميكنم خيلي شيكه. خدا گل پسرتو برات نگه داره. خبلي سخته انتخاب اسم

زنده باشی گلم. ایشالله گل پسرت بسلامتی بیاد بغلت.

آره خیلی سخته منم خیلی سرچ کردم از بین این اسم هایی که بهت پیشنهاد کردم خودم مهرسام رم گلچین کردم.

گل همیشه بهارم.
زنده باشی گلم. ایشالله گل پسرت بسلامتی بیاد بغلت. آره خیلی سخته منم خیلی سرچ کردم از بین این اسم ها ...

عاليه خانومي. منم تو گلچينام ماهان و پارسا و سپهر و مهرسام مونده.ميشه نظرتون رو راحب اينا هم بگي؟ 

عزیزم من جای شما باشم از بین پارسا و ماهان یکیشو انتخاب میکنم چون هم تلفظشون راحتِ هم به اسم پرهام میان مخصوصا ماهان

آنا.......چیخاتمارام محبتین یادیمنان                                             لای لای سَسون قولاقیمدا ساخلارام......