2777
2789
عنوان

امروزبه مادرم بی احترامی کردم

348 بازدید | 28 پست

سلام من دوساله بعدزایمان هموروییدوفیشرگرفتم کسایی که دارن میدونن چقدسخته چه روزایی که سرمومیکوبیدم تودیواروفرش میجویدم ازدردفقط تادخترم ازآب وگل دربیادوکسی نفمه من جراحی میکنم .دوساله هرروزبه مادرم میگم من عمل کردم به کسی نگی ها توروقران نگی.میگه باشه آقامن ده روزپیش عمل کردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نميدونم چرا بعضيا اينقد حساسن رو چيزاى الكى

يه روز تو درمانگاه بودم يه خانومى خيلى هراسون اومد گف من هموروئيد دارم همراهم خواهر شوهرمه پيشش مشكلمو نگو برا معاينه ام پرده رو بكش اگه بفهمه هموروئيد دارم فك ميكنه من و شوهرم رابطه مقعدى داشتيم

منو ميگى😐😐😐😐

👩🏻‍⚕️👩🏻‍⚕️👩🏻‍⚕️

حتی به مادرشوهرمم نگفتم ده روزمامانم لباسامومیشوره غذامیپزه دخترمومیگیره خلاصه خیلی زحمت کشیده وهیچکدوم ازفامیلاوحتی مادرشهرم نذاشتم بفهمن چون خیلی فامیلای دهن مفتی داریم حالاامروزمامانم رفته بودتوکوچه داداشم اومدگفت اجی داشته برای زنای توکوچه عمل ووسختی و.....توروتعریف میکرده اونام هی گفتن بیچاره چجو ری میره دسشویی؟اینم هی توضیح داده اینجوراونجور

یکی بگه این مریضیه چی هست

آسمان چشم اوآیینه کیست...آنکه چون آیینه بامن روبه روبود...دردونفرین دردونفرین برسفرباد...سرنوشت این جدایی دست اوبود........آه....گریه نکن که سرنوشت گرمراازتوجداکرد...عاقبت دلهایمان باغم هم آشناکرد.....

منم آتیش گرفتم گفتم چراگفتی؟زنگ زدم شوهرم اومددنبالم وبرگشتم حتی تشکروخداحافظیم نکردم خانمامادرم خیییییییلی فضوله دزدکی من به فامیلاموونم گفته هی زنگ میزنن هی میگه آره.نه هیچی نمیگه

من نميدونم چرا بعضيا اينقد حساسن رو چيزاى الكى يه روز تو درمانگاه بودم يه خانومى خيلى هراسون اومد گ ...

من مهم نیست واسم فامیلامونونمیشناسی خیلی چرتن.متلک میندازن مثلاقبل عملم مادرشوهرم دونست مریضم گفتم بده من ظرف بشورم گفت بااون ک ون پاره ت؟

من مهم نیست واسم فامیلامونونمیشناسی خیلی چرتن.متلک میندازن م ...

چميدونم والا شايد شوهر من عمل كرده برا ما عاديه

مردني كه اتفاقي باشه بخشي از طبيعيته من ميخوام انتخابي برات بميرم 😍😍😍😂