2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808292 بازدید | 6396 پست

سلام خانما من پسرم از چهل روزگی متوجه شدم تشنج داره تشنجش به شکل پرش دست و خیره شدن در حد یه ثانیه ۳بار پشت سر هم اتفاق میفته ریتمیک الان تو چهار ماهه دکترش گفت یه شنج خفیفه و شربت لوبل داد الان بعضی وقتا تو خواب یه دفعه یه جیغ وحشتناک میکشه و بعد چند دقیقه ساکت میشه بنظرتون این حالتم میتونه تشنج باشه؟ خواهش میکنم ازتون اگه در این مورد تجربه ای دارین کمکم کنید حالم خیلی بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام خانما من پسرم از چهل روزگی متوجه شدم تشنج داره تشنجش به شکل پرش دست و خیره شدن در حد یه ثانیه ۳ ...

سلام عزیزم.واقعا نمی تونم نظری بدم چون تا به حال نشنیدم شبیه این مورد که تو خواب جیغ بزنه و تشنج باشه ولی چون تازه شروع کردین دارو رو حتما با گذشت زمان مشخص میشه.

سلام .من پسرم چندبار توخواب حالش بد میشد وخفه میشد ومقدارکمی آب دهن وکف بالا آورد.دوبار بعداز اون یه سمت صورت پرش پیدا کرد وسریع اعزام شده به مرکز استان مون..کسی هست بدونه بهترین دکتر فوق تخصص مغز واعصاب تو اهواز کی هست وتشنج رو درمان می‌کنه...دکتر پسرم شهرام نصیری هست ..لطفا کسی می‌دونه جوابمو بده ثواب داره 

من دکترشو بعد از یک سال عوض کردم. نه متاسفانه هنوز هم پرش داره

الان دکترش کیه ؟

فقط به   خدای مهربونمون     اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار   .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭

سلام همه دوستان منم دخترم تشنج میکنه ک دیر متثجه شدم در حالت عاپی یهو دیتاشو سفت میکرد ک همه میکفتن بازیشه تا ی سالگی ک دیدم قرار نیست راه بره بردم متخصص ک گفتن بله تشنج بوده.  خیلی سخته چ روزای سختیه من تحمل ندارم.  ام ار ای و نوار مغز نشون داد هم تشنج داشته هم اب دور مغز زیاده.  فعلا دارو مصرف میکنه و ب همراه کاردرمانی انشالله زود خوب شن بچه هامون 

سلام همه دوستان منم دخترم تشنج میکنه ک دیر متثجه شدم در حالت عاپی یهو دیتاشو سفت میکرد ک همه میکفتن ...

ببخشید عزیزم 

دستاشو سفت میکرد یعنی منقبض میشد ؟؟

یا بسمت دو طرف باز میشد ؟؟

و اینکه چیزای دیگه مثل گردن گرفتن ؛غلت زدن و  نشستن و...هم عقب افتاده بود 

یا مثلا توجه داشت اینکه با چشم دنبال کنه ادما و اشیا 

یا بموقع خندید ؟؟

میشه لطفا یکم توضیح بدی ؟؟🙏