2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808660 بازدید | 6396 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان فرشته کوچولو پبامتو نگرفتم عزیزم سیسی جان بازم تونیک کلونبک هستش....البته جدیدا فاز کلونیکش قطع شده....یدستو یپاشو سیخ میکنه و بعدش پلک پلک مبزنه
مامانیه مهربون امضامو که دیدی واسه سلامتی پسر کوچولوم امن یجیب بخون...خواهش میکنم😔😔
مامان فرشته کوچولو من ریپورت شدم تو تل گرام نتونستم پی ام بدم بهت....تازه شمارتو دیدم خخخخخ ...لینک رو گذاشتم اینجا
مامانیه مهربون امضامو که دیدی واسه سلامتی پسر کوچولوم امن یجیب بخون...خواهش میکنم😔😔
سلام دوستان.یه سوال داشتم.من یه دختر دوماه و نیم دارم.دیروز موقعی ک خواستم پوشکش رو عوض کنم یه لحظه به اندازه سه ثانیهیه حالتی شد.گردنشو کج کرد و خودشو خیلی سفت فشار داد دوباره ده دقیقه دیگه همین حالت و گرفت بعدش چهار ساعت بعد داشت گریه میکرد شیر میخواست چون دخترم شیرخشکیه یکم طول کشید تا براش امادش کنم.یکم کوچیکه اونطوری کرد فورا تکونش دادم درست شد.بنظر شما این تشنج میتونه باشه؟؟.امروز میخوام ببرمش دکتر.توروخدا دعا کنید مشکلی نباشه.بخدا بعداز سه سال بادعا و نذر و نیاز این بچه رو خدا بهم داد.
بنده تجربه ی ارزشمندی دارم. پسر 2 ماهه خود را بخاطر از خواب پریدگی بردیم زیر نظر دکتر توسلی، سپس دکتر غفرانی و همچنین دکتر تنکابنی. هیچ کدام نتوانستند بفهمند علت از خواب پریدگی و خیره شدن او ترش کردن معده (رفلاکس) می باشد. و 2 ماه تمام قرص های اعصاب به او میخوارندند یا وریدی (تزریقی) و یا خوراکی. حال پسرم و حالت های او روز بروز در اثر داروهای این دکترهای از خدا بی خبر بدتر میشد. اکنون یک دکتر ماهر طب گیاهی (دکتر کردافشاری) فهمیده است که رفلاکس معده دارد و خدا رو شکر طی درمانی موثر قرار گرفته است که جواب داده. به کلیه والدین کودکان سرزمینم توصیه اکید میکنم که طب اسلامی-ایرانی را رها نکنند و به سراغ طب غربی بدون جواب بروند. و فرزند مخصوصا نوزاد خود را اول تحت ویزیت دکتری قرار دهند که انسانیت را تمرین کرده و با احتیاط با نوزاد زیر 6 ماه برخورد میکند. دکتر کرد افشاری با دقت تمام داروهای گیاهی او را داده در حالی که سه دکتر فوق داروهای شیمیایی افراد 40 ساله را به فرزند بنده داده اند!
سلام مامان علی اصغر خوشحالم بچه ت خوب شده شکر خدا ولی اون دکترهایی هم که گفتی فکر نکنم انسانیت را تمرین نکرده اند بلکه انها هم با علم خود داشتند تلاش می کردند به بچه شما کمک کنند
من دختر اولم را که تشنج جزیی در حد تیک داشت بردم دکتر کیهانی دوست ماه بود خانووم ولی 5 سال به بچم قرص داد. پسرم رو ماجراش رو این جا نوشتم بردم پیشش دوباره شروع کرد به این روند بردمش دکتر اشرفی گفت اگه قرار باشه به این نوار مغز دارو بدیم همه ما باید دارو بخوریم حالا الحمدلله هر دو بچه هام خوبن بعضی وقتا می گم کاش دخترم رو هم این قدر دارو نمی دادم ولی واقعا هم ما و هم دکتر کیهانی فکر می کردیم بهترین کار رو می کنیم
📢📢📢 اطلاعیه مراسم مقدس بخور حضرت مریم سلام الله علیها 👈 🌹 توسط شخص حضرت آیت الله تبریزیان در شهر مقدس قم 🍃🌸 تاریخ ۹۵/۶/۱۲ روز جمعه ⏲ ساعت: ۱۰ صبح 📝 مکان: شهر مقدس قم خیابان نیروگاه، توحید 52 حسینیه موسی ابن جعفر علیهما السلام 💐 جهت سهولت شرکت شما عزیزان نیازی به پیش ثبت نام نمیباشد. ✍ بخور حضرت مریم سلام الله علیها در درمان بیماری های ام اس، پارکینسون، اوتیسم، سی پی، خبل، جنون، صرع، تشنج، دوقطبی و.... بسیار موثر میباشد. 🙏 جهت دریافت حرز همراه و حرز ابی دجانه و استفاده کامل از مراسم لطفا ساعت 9 صبح در مکان مقرر حضور بهم رسانید. 🔔🔔 اطلاع رسانی گسترده شما عزیزان جهت مطلع شدن دیگر نیازمندان به این مراسم معنوی، مزید امتنان است. 📢 برای درمان نوع بیماری های نیازمند بخور حضرت مریم، حضور سه مرتبه به صورت مرتب توصیه میشود. 🌺 کانال در محضر استاد تبریزیان مرجع اطلاع رسانی پیرامون برنامه های حضرت استاد در شهر قم و سایر شهرستانها 👇👇👇 @payedarseostad