2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808654 بازدید | 6396 پست
سارا جان ممنون میشم در خواست دوستیمو قبول کنین راستش هفته پیش خانم بن یو هم قرار بود منو به این گروه بیارن ولی ظاهرا هنوز به سایت سر نزدن که درخواست دوستیمو قبول کنن میخام لینک گروه رو داشته باشم تا آخر هفته که جواب ام آر آی اومد اگر وضعیت روحی خانم برادرم خوب بود لینک گروه رو بهش میدم که با کمک همه ی اونهایی که این مشکل رو داشتن بتونه دختر گلش رو بهتر و راحت تر بزرگ کنه
هر چی آرزوی خوبه مال تو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تحقیق جدیدی در زمینه اثرات متقابل دو داروی اونفی (کلوبازام) و( CBD (cannabidiol که به عنوان داروی جدید کمکی برای کنترل تشنج مقاوم به درمان تحت بررسی و تحقیقات گسترده ای است، انجام شده که خلاصه این تحقیق به شرح ذیل است: از ۲۵ نمونه مورد آزمایش ۱۳ نفر تحت درمان با کلوبازام قرار داشتند. به دلیل اینکه هر دو‌دارو در مسیر سیتوکروم پی ۴۵۰ (cyp) متابولیزه میشن، این تحقیق به منظور بررسی اثرات متقابل دارو (از جمله تداخل دارویی) انجام شد. سطح CBD در هر دو گروه مصرف کننده کلوبازام و گروه شاهد که کلوبازام مصرف نمی کنند و همچنین سایر مشخصات آماری و سوابق داروهای مصرف شده مورد بررسی قرار گرفت. ۹ نفر از ۱۳ نفر ( ۷۰ درصد) مورد بررسی که همزمان هر دو دارو دریافت کرده بودن بیش از ۵۰ درصد کاهش در سطح تشنج رو داشتند. با توجه به اینکه CBD توانسته بود در هر دو گروه مصرف کننده کلوبازام و گروهی که کلوبازام مصرف نمی کنند سبب کاهش تشنج شود دوز کلوبازام برای ۱۰ نفر از ۱۳ نفر کاهش به دلیل عوارض جانبی کلوبازام کاهش داده شد. نتیجه: کنترل سطح سرمی داروهای کلوبازام و CBD در بیمارانی که هر دو دارو را به طور همزمان مصرف می کنند ضروری است. با این وجود استفاده از CBD در درمان بیمارانی که تشنج مقاوم به درمان داشته و کلوبازام هم مصرف می کنند، بیخطر و موثر است. لینک خلاصه مقاله: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/26114620/ در لینک بالا لینک دانلود کل مقاله هم هست.
وبلاگ اسپاسم شیرخوارگی http://persianis.blogfa.com
سلام به همگی دوستان امروز قراره محمد حسین رو ببریم مطب دکتر غفرانی که اگه خدایی نکرده تشنجش قطع نشده باشه باید واسه رژیم درمانی بستری کنیم منم دارم از دلشوره میمیرم تو رو خدا دعا کنین خدا ان شالله به احترام فاطمه زهرا و تمامی شهدا همه این طفل معصومارو نجات بده
سلام. ما اورفریل کسرارو قطع کردیم و فعلا فقط لانیکتال و لوبل میخوره. دوروز اول حالش بد شد ولی بعد بهتر شد از قبلشم بهتر!!!! البته همچنان پرشها ادامه دارن. توکل بخدا ریحان جان میشه درمورد رژیم کتوژنیک بیشتر توضیح بدین؟ اولش چطور شروع کردین؟ شنیدم چند روز فقط اب میخورن بعد کم کم وعده ها اضافه میشن. هر وعده باید در نیم ساعت خورده بشه و بین وعده ها چیزی نخوره.... خیلی سخته.... پسر من هر دو ساعت شیر میخوره و هر وقت ناارونه با شیر اروم میشه.... رژیم با کتوکال هم به همین شکله؟ بابای مهربون ممنون از مقاله خوبی که گذاشتید امیدوارم اگر این دارو و سایر داروهای جدید عوارض ندارن و موثر در قطع تشنج زودتر وارد بازار بشن. به اینده خیلی امیدوارم. خدا به همه مون کمک کنه
لی لی جان، ما رژیم کتوژنیک انجام ندادیم، اما کتوکال بعنوان غذای اصلی دخترم میدیم، هر چیز دیگه ای منجمله شیر مادر میخوره اما کتوکال بیشتر میخوره، هر وعده دو و نیم پیمانه در ۴۵سی سی آب، چطور؟ شما رژیم شروع کردید؟
نه لی لی جان روغن کبد ماهی باعث تشنج نمی شه همونطور که بابای مهربون هم چندین صفحه قبل توضیح دادند به علت داشتن فلزات سنگین بخصوص جیوه وسرب و کادمیوم برای بچه ها مناسب نیست.در ضمن ریحان جان میزان این فلزات سنگین در همه ماهی ها یکسان نیست ممکنه این برندی که شما استفاده می کنید کمتر این فلزات رو داشته باشه و از نظر دکتر شما مورد تایید باشه.
سلام خانومها من نمیدونم این علامت تشنجه یا نه، میشه کمک کنید. پسرم 19 روزشه، تا الان دوبار اینطور شده. وقتی خوابیده، از خواب بیدار نمیشه، به هر نحوی که شده نشده بیدارشده کنیم. در آخر زیر آب دست و صورتش رو شستیم. دو ساعت طول میکشه تا بیدار بشه. باشستن دست و صورتش بیدار میشه، ولی بی حاله. این علامت تشنجه؟ من نمیدونم که چش میشه
❤️پسر نازنینم، دوستت دارم...❤و همین یعنی کوتاه ترین شعرِ بلندِ دنیا...❤
سلام به همگی من به این نتیجه رسیدم تزریق واکسن 4ماهگی ایرانی باعنوان پخت خواهان باعث این همه صدمات جبران ناپذیرشده حتی دکترمحمدی هم به بچش تزریق نکرده .دکتربدو اشرفی هم به این موضوع واقفن وب امکان دادن سر از سخن گفتم دراین موردسربازمیزنن.به همه اطرافیانتون بگی دکه همه بدونم و این واکسن رونتگن.دقیقاازمهرماه سال گذشته امارتشنجا خیلی شده حتی دکترای مفیدوطبی هم این موضوع رو قبول دارن