2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808643 بازدید | 6396 پست
عه آخجون باالاخره پستام اومد اوووو چقدر وقتخ که دیگه ممیتونم پست بذارم مامانجی اون پست صفحه قبلیو اشتباهی دیس لایک کردم ببخشید مامانحیه عزیزم خیلی ناراحت شدم اما خداروشکر که مشکلش حاد تر از این نشده/راجب اون آمپولا هم من هشتاشو زدم و چیزی نشد/شاید برای هر بچه ای یجوریه البته تضمیمم دارم وقتی ده تا زدم دیکه نزنم چون ترسیدم/با اینکه خوب بود برای پسرم و تونست بایسته اما ازشون میترسم
مامانیه مهربون امضامو که دیدی واسه سلامتی پسر کوچولوم امن یجیب بخون...خواهش میکنم😔😔
یاسی جان بهتره از نظر بیماریهای متابولیکی بررسی بشه ضرری که نداره یه آزمایش متابولیک بگید دکتر براش بنویسه تا خیالتون راحت بشه
مامانیه مهربون امضامو که دیدی واسه سلامتی پسر کوچولوم امن یجیب بخون...خواهش میکنم😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنیامین دقیقا هشت روز دیگه دوساله میشه همش فکر میکردم نهایتا دوسالگی راه میره اما خوب هنوز راه نیفتاده اما خداروشکر میتونه بایسته اگر دلش بخواد حتی تا ده دقیقه هم میتونه بایسته اما گاهیم دلش نمیخواد و پنج شش ثانیه فقط می ایسته/میاد قدم برداره اما حفت پاهاشو بلند میکنه در همین حدم راضیم خداروشکر /اما خودش خیلی دلش میخواپ بدو بدو بکنه دلم براش میسوزه که نمیتونه حالا راهم بیفته معلوم نیست چقدر طول میکشخ تعادلش زیاد بشه و بیرونم راه بره /اما توکل بخدا چارهذچیه تازه یه هفتست گاهی منو مامان صدا میزنه کلمه سیتایی داره/ اما کم ازشون استفاده میکنه/ جمله هم گااااهی میگه ذاریم داروهاشو کم میکنیم خیلی نگرانم /خیلی دلواپسم اول هر ماه که یک سیسی از داروش کم میشه تا یه هفته خوابم نمیبره از ترس ///فکر کنم ترس از تشنج تا همیشه باهامون باشه و هیچوقت ولمون نکنه
هرماه که داروهای بنیامینو کم میکنم برای همه مامانا دعا میکنم که یروزی به این روزا برسن و از شر این داروهای پر عارضه حلاص بشن نینیا
سلام دوستان عزیز اول یه تشکر میکنم از بابای مهربون که جوابم رو داد من حدود 2 ماه پیش علایم دخترم رو اینجا نوشتم و نگران تشنج در دخترم بودم که متاسفانه با مراجعه به دکتر متوجه شدیم که دخترم تشنج داشته، که علت تشنج ها هم کمبود کلسیم بود، 3 بار نوار مغز و یه بار ام آر ای انجام دادیم که نرمال بود، البته تعداد تشنج های دخترم متاسفانه خیلی زیاد بود دخترم الان 80 روزسه که البته 40 رو زود به دنیا وومده، اما خیلی کم میخنده، یا اینکه اشیا رو دنبال نمیکنه، گرچه بقیه موارد تکاملیش خوبه، مثلا گردنش رو تا حد زیادی میگیره، وزنش رو روی پاهاش تحمل میکنه، الان خیلی نگران این موضوع هستم دوستان میتونید برام توضیح بدید بابای مهربون میشه لطفا کمی راهنمایی کنید، به نظرتون ممکنه این تاخیر تکاملی برای زود دنیا اومدنش باسه یا اینکه حتما به علت تشنج هایی هست که داشته؟
لطفا برای سلامتی نی نی من یه صلوات بفرستید...
بچه ها تشنج برا ثر تب خطرناکه؟؟؟؟؟پسر من یه بار تو 18ماهگی تشنج داشت یه بار سه سالگی یبارم دوهفته پیش تو چهارسالو نیمگی....براش فنو باربیتال تجویز کردن حساسیت دارویی داشت فقط بهم گفتن اگه تب کرد دیازپام بده خیلی نگرانم بنظرتون ممکنه صرع باشه؟؟؟؟هر چقدر به دکتر گفتم ام ار ای و نوار مغز بنویس براش ننوشت تو رو خدا اگه چیزی میدونید بگید
نازنین جون دختر شما با توجه به اینکه پره ترم بوده می تونه نسبت به همسن هاش کمی تاخیر داشته باشه.با توجه به تشنجی که هم گفتید در واقع چند تا تشنج کوتاه خیلی تاثیر گذار نیست اما اگه مدتش طولانی و به دفعات تکرار بشه متاسفانه ممکنه تا ثیر سوئ بذاره. شما اول باید ببینید علت کمبود کلسیم دخترتون چی بوده البته احتمالش زیاده هیپو پارا تیروئیدیسم فیزیولوژیک باشه که معمولا /گذراست و جای نگرانی نداره.حتما سطح ویتامین dرو چک کنید تا مطمئن بشید.الان برای دختر شما چه دارویی تجویز شده؟آیا تشنجهاش کنترل شده؟
ریحان جون انشااله موفق باشی ، خداوند کمکت میکنه قطعاً. مامانجی عزیز امیرعلی یه مدت پلک میزد که بار اول با لوبل کنترل شد و بار دوم چندین دارو رو عوض کردن تا با تلفیق اورفریل و لاموتریژین کنترل شد. و زمانیکه این نوع تشنجو داشت گیج و منگ میشد ، تعقیب بینایی خوبی نداشت حتی حالش بدتر از زمانی بودکه تشنجهای بزرگ داشت. سهیلا جون تشنج با تب خوش خیمه خداروشکر ولی تو مراقب باش خیلی که تبش بالا نره ، اینم بگم بعضی از بچه ها تبشون مشخص نمیشه یکدفعه تبشون میره خیلی بالا ، توی فامیل همسر من این مورد بود ، لیسکانتین داده بودن ، مادرش پرستار بود ، میگفت در عرض چند ثانیه تب میرفت بالای چهل و دخترش تشنج میکرد ، الان دخترش دارو مصرف نمیکنه و دختر خیلی باهوشی هم هست ، پس نگران نباش عزیزم
أَمَّنْ یُجیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَکْشِفُ السُّوءَ
ممنون از میترا عزیز میترا جان علت کمبود کلسیم دخترم همون هیپوپاراتیروئیدیسم بود الان تحت درمان هست و دارو مصرف میکنه، تشنج ها با کنترل کلسیم دیگه تکرار نشده، اوایل فنوباربیتال مصرف می کرد که قطع شد، و الان مدتی هست که دیگه تشنج ندارا، علت تمام تشنج ها هم پایین بودن کلسیم و منیزیم بود. ولی نگرانی اصلی من اینه که تعداد تشنج ها خیلی زیاد بود گرچه مدت زمانشان کوتاه بود، متاسفانه کلسیم دخترم خیلی سخت کنترل شد و به همین خاطر تشنج ها بارها تکرار شد، ممکنه با وجود اینکه تشنج بارها تکرار شده ولی اثر منفی نذاشته باشه؟ یا اینکه به علت تکرار زیاد تشنج ها حتما اثر منفی خودش رو میگذاره؟
نازنین جون تشنجی که با یه قرص فنوباربیتال کنترل شد و علت هم مشخص شده که در اثر کمبود کلسیم و منیزیم بوده و داره درمان میشه پس نگران نباش چون ام آر آی هم که خداروشکر نرماله ، مطمئن باش انشااله تأخیری در تکاملش اتفاق نمیفته ، از 8روزگی پسرم تا الان که 26ماهشه ، چندین بار توی بیمارستان های مختلف بستری شده و موارد مختلفو دیدم ، با دکترا صحبت میکردم ، یادمه دکتر اشرفی توی مرکز طبی بهم گفت امیرعلی وقتی به فنوبارب جواب نداد یعنی افتاده توی دست انداز ، اتفاقا درست بود حرفش ،چون هنوز تشنجش کنترل نشده با وجود چهارتا داروی ضد تشنج ، این مورد شما انشااله هیچ جای نگرانی نداره ، کلسیم و منیزیمو همیشه چک کن .
أَمَّنْ یُجیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَکْشِفُ السُّوءَ
ممنونم منیژه جان، انشاا... که خدا به پسرتون سلامتی کامل بده، دختر من 50 روز به خاطر کلسیم پایین و هیپوپاراتیروییدیسم بستری بود تو این مدت برای دخترم تمامی بررسی ها انجام شد، کا خدا رو شکر جز مقدار کلسیم منیزیم فسفر و هورمون پاراتورمون همه نرمال بودسونوگرافی مغز، ام آر آی 2 بار نوار مغز معمولی، یک بار نوار مغز با مانیتورینگ که حدود 2 ساعت ازش نوار گرفتن، آخه یکی از پزشکان تازه کار بیمارستان گفت که به اسپاسم شیرخوارگی مشکوکه و 3 تا دارو کلوبازام و فنوباربیتال و توپیرامات شروع کرد که بچه کاملا شل شده بود انگار اصلا استخوان نداشت، که با یکی از اساتید با تجربه که مشورت کردیم و فیلم تشنج رو بهش نشون دادیم کلی تعجب کرد که چرا به این نوع تشنج شک کرده و چرا 3 تا دارو رو همزمان شروع کرده که داروها رو به جز فنوباربیتال قطع کرد و گفت که این تشنج ها به دلیل اختلال الکترولیت های دخترم هست یعنی همون کلسیم و منیزیم حتی گفت به فنوباربیتال هم نیازی نیست و فقط برای محکم کاری تجویز کرده، و باید کلسیم و منیزیم تصحیح بشه. خداروشکر بعد از تصحیح الکترولیت ها دیگه شن تکرار نشد الان یک ماهه که تشنج نداشته. فقط این تاخیر تکاملش خیلی نگرانم کرده.
دوستان تو صفحات قبل خوندم که مکمل هایی برای کمک به تکامل هست، آیا این موضوع تایید علمی هم داره؟ چه مکمل هایی می تونه به تکامل کمک کنه؟ برای تاخیر تکامل دخترم رو پیش مغز و اعصاب اطفال ببرم؟