2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808638 بازدید | 6396 پست
ترمه جان تو مرکز کار درمانی کع من پسرمو میبرم یه پسر هست که مادر پدرش اصلا باعم فامیل نیستن اما پسرشون متاسفانه دچار بیماریه پی کا یو شده و یکی از همسایه های قبلیه ماهم همین بیماریو داره در صورتی که پدر مادرش فامیل نیستن متاسفانه این اختلال داره شایع میشه و دکترا علتشو نمیتونن پیدا کنن خودشونم گیج شدن چون اولا فکر میکردن فقط با فامیل بودن این مشکلا پیش میاد اما جدیدا با کیس های جدید برخورد میکنن/ ترمه جان خیلی حیف شده که از نوازد مرحومت نتونستین نمونه برداری کنین اینجوری کارتون راحت تر بود //توکل بخدا انشالله هرکز در شرایط مشابه قرار نگیری عزیزم
مامانیه مهربون امضامو که دیدی واسه سلامتی پسر کوچولوم امن یجیب بخون...خواهش میکنم😔😔
نیکی عزیزم اسپاسم شیرخوارگی مدل مختلفی داره مدلی که تو دختر من بود و ما متوجه شدیم خود دکترا هم میگفتن دقتتون خیلی بالاست و خیلی ها با رفلاکس اشتباه میگیرن.دختر من هم بر عکس بقیه اسپاسمها که نوار مغزی خوبی ندارند کاملا نرمال بود و روند تکاملیش هم نرمال و شاید زودتر هم بود.اینارو گفتم که بدونی گاهی نه نوار مغزی و نه روند تکاملی مشخص کننده تشنج نیست
و چون خواستم اتش را بر ابراهیم گلستان کردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تشنج دختر من ۲۰ بعد شیر خوردن و ۴۵ دقیقه بعد خواب عمیق شبانه بود.به مدت ۱ دقیقه به صورت حرکت تکراری ۵ ثانیه یکبار شبیه چوب تیرکمان میشد.
سلام من امروز با این تایپیک اشنا شدم.دختر من 14 ماهشه.شکر خدا تا حالا هم تشنج نداشته.فقط نه اصلا روپاهاش نمی ایسته.چهاردست وپاهم نمیره.بردیم پیش دکتر اشرفی نوارش سالم بود ولی ام ار ای نوشته هنوز انجام ندادیم.یعنی میترسم.فعلا فقط کاردرمانی میبرم.به نظرتون فقط تنبلیه یا مشکلی میتونه باشه.؟؟
بالاخره دختر منم راه میره.میام به همه خبر میدم.
بن یو جان ممنون ازت به خاطر وقتی که گذاشتی و توضیحاتی که دادی عزیزم دخترم رو بردم دکتر اشرفی براش سونو مغز داد و چندتا آزمایش برای بررسی بیماری های متابولیک، تیرویید و مقدار کلسیم گفت توی معاینه و مسابل تکاملی که مشکلی نداره و خوبه اگه جواب بررسی ها خوب باشه چیز مهمی نیست و اونوقت شاید بشه شک کرد که اصلا بدو تولد دور سرش رو اشتباه گرفتن
ترمه جان از خدا میخوام بدون ترسو شک باردار بشی و یه بجه تپل مپل سالم بدنیا بیاری و از بزرگ کردنش لذت ببری
مامانیه مهربون امضامو که دیدی واسه سلامتی پسر کوچولوم امن یجیب بخون...خواهش میکنم😔😔
سللم هدیه جان بقیه کاراش بوقت بود؟ تموم آزمایشای لازم رو انجام دادین؟ مثلا متابولیک و د سه و کلسیم؟ بهتره ام آر آی رو بگیری چون با توجه به ام آر آی بهتر میتونن باهاش کار کنن عزیزم
دوستان کسی از سیناکتن برای بچه ش استفاده کرده؟ خارجیش بهتره یا ایرانی؟ دختر من ۳ روزه داره ایرانیشو میزنه .ذره ای فرق نکرده!!!!
تمام صفحات تاپیک رو چند روزه دارم میخونم. رنج و درد ما رو هیچ کس دیگه ای نمیفهمه. خیلی خوشحال شدم که اینجا رو پیدا کردم. از نوشته هاتون خیلی امید و انگیزه ام برای آینده قوی تر شد. از خوندن متن هایی که کاربرها گفتن بچه هاشون بهتر شده قوت قلب گرفتم..... یعنی میشه روزی که دختر منم یه حرکت هدفمند هر چند کوچیک رو انجام بده
ریحان خانوم ۵روزبادزدودهم پشت سرهم زدیم و۵روزدوم یکی درمیون خوب شدوانرژیش هم چندبرابرشدماهم خیلی خوشحال شدیم ولی دکترش متاسفانه نگفت که قطع نکنین بعداز۵روزازدوباره تشنج کرد الان ۶روزه بزم شروع به تزریق سیناکتن کردیم ولی هیچ تاثیری ندارهظاهراتشنج مقاوم شده نسبت به دارو.خیلی ازاینده دخترم میترسم.