2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808774 بازدید | 6396 پست
اوامامان خانوم بروبگرددنبال سیناکتن .ایرانی خوب نیس.ولی خارجی گرونه یکیش سوئدیه ۱۰ تومن دونه ای ویکیشم ایتالیاییه که دونه ای ۷۲ تومنه.البته تواهوازشایدتهران ارزون ترباشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

sara جان سلام مرسی که با من همدردی کردین. دخترم فردای روز تولدش بسیار تب شدید داشت. وقتی بیمارستان بردیم و بعد از معاینات گفتن عفونت ریه..... مشکل تنفسی..... 50 روز بستری بود ..... بعد از انجام ام آر آی و سونوی مغز و باقی معاینات گفتن هایپوکسی شده و آتروفی مغزی و بلاخره یک طفل سی پی ...... ببخشین که خیلی دست و پا شکسته و ناقص تعریف کردم . اصلا تحملش رو ندارم...
سلام به همه دوستان من هم برا پسرم سیناکتن استفاده میکنم اول چوت خارحی پیدا نکردیم ایرانی تزریق میکردیم که بعد از یه هفته پرشها قطع شد وتا سه هفته خوب بود ولی بعد دوباره پرشهای خفیف شروع شد نوار مغز گرفتیم که دکتر با دیدن نوار وفیلم پرشها گفت که این پرشها خفیف هست ونوار نسبت به قبل بهتر بود وچون پرشها خفیف بود دکتر گفتند که تزریق رو ادامه بدین ما گفتیم حتما به خاطر آمپول ایرانی هست وهرطور بود سیناکتن خارجی پیدا کردیم چهارشنبه هفته گذشته ویک شنبه این هفته دو دفعه سیناکتن خارجی تزریق کردیم ولی که هنوز تاثیری ندیدیم وحتی از دیروز پرشها شدیدتر وبیشتر شده. الان دیگه واقعا نمیدونم باید چیکار کنم....
هانی جان شاید حرف من رو جدی نگیرید ولی از کجا معلوم که بی قراری های بچه ات حتما دلیل پیچیده ای داره و به مشکلات قبلیش مربوطه؟ شاید مثل خیلی از بچه های دیگه خوب سیر نمیشه،شب شیر، شیرخشک یا غذایی بده که سیر بشه منم دخترم خیلی که بی قراری میکنه بهش شیرخشک آپتامیل 1 میدم.البته خب دختر من زیر 6 ماهه شما باید نوع دیگه ای بهش شیر یا شیر خشک بدی.
سلام مادر خانومی. ممنون از راهنماییت عزیزم اصلا دلیل این همه گریه ها و نارامی ها را دکترها نفهمیدن.... اوایل گفتن که کولیک و قولنج معده داره..... الان بعضی دکترها میگن صرع شکمی.... خیلی به خودش میپیچه بعد اگه روی شکمش کیسه آبگرم بگیرم و اگه یه آروغ بزنه و یا گاز معده اش خارج بشه (ببخشید) کمی آروم میشه.... کلا شیر خشک میخوره البته سرلاک، فرنی، سوپ میکس شده، موز ... هم میخوره...
هانی جون چه قطره کولیکی میدی؟ به دختر من قطره پدی لاکت دادن، حاوی پروبیوتیک هست یعنی باکتری های مفید دستگاه گوارش که هم دلدر بچه ر برطرف میکنه هم به عملکرد بهتر دستگاه گوارش کمک میکنه روش نوشته عصرها 5 قطره، دکتر دختر منم همین مقدار رو تجویز کرد، واقعا قطره خوبیه، برای کولیک ها و دلدرد های مقاوم بچه ها تجویز میشه، قیمتشم 33 هزار تومنه میخوای اینم امتحان کن ، یا لااقد از دکترش بپرس
سلام به همگی، ریحان خانم، موارد بسیاری وجود داره و داستانشونو خوندم که برای مدت طولانی یک تا حتی دو سال درگیر بودن ولی با کنترل تشنج شرایط به مرور زمان برگشته، تو همین صفحات قبل چندین نمونه گفتم، تمامی دوستانی که بچه هاشون تشنج می کنن و مبتلا به تشنج آنسفالوپاتی مثل اسپاسم شیرخوارگی هستن، در جریان باشن که تا زمانی که تشنج کنترل نشه، نباید روی تکامل مانور داد و تمام نیرو و توان باید برای مهار تشنج بسیج بشه، متاسفانه داروی هر بچه ای هم با توجه به علل به وجود اومدن، شرایط محیطی و بچه و .... متفاوته، ممکنه خوش شانس باشیم و اولین داروها اثر کنه و کار خیلی راحت تر بشه، ممکنه با بدشانسی آخرین داروها کارساز بشه، در هر دو صورت هر چند راه ممکنه آسون و یا سخت باشه اما به مرور با تراپی های مختلف باید تکامل بچه در مسیر بیفته.
وبلاگ اسپاسم شیرخوارگی http://persianis.blogfa.com
یه نکته ای که متاسفانه تو ایران به دلایل مختلف انجام نمیشه و دکترا زیر بار انجامش نمی رن، رژیم کتوژنیک هست، به طوری که معمولا" سومین درمان بعد از ACTH و سابریل محسوب میشه و البته پاسخ نسبتا" خوبی هم دادن و باز من موردهای زیادی دیدم که خوب شدن با همین رژیم که رژیم سختی هست هرچند برخی قید و بندهاش جدیدا" در برخی کشورها کمتر شده و یا رژیمهای جدیدتری مثل رژیم روغن MCT اومده، یکی از عللش بستری شدن بچه ها در بیمارستان هست که فکر می کنم دکترها تا حدی به این موضوع راضی نیستن چون ظاهرا" بیمارستانهای کمی (شاید یک بیمارستان) قابلیت انجام این پروسه رو دارن که اونهم دولتی هست و سختی رژیم برای کودکان شیرخوار به خصوص اونهایی که از سینه مادر شیر می خورن دلیل دیگه، از معایب این روش اینه که باید نزدیک سه ماه صبر کنیم تا نتیجه بگیریم رژیم موثر بوده یا نه (البته اگه قرار باشه با رژیم تشنج کنترل بشه خیلی زودتر معمولا" نتایج آشکار میشه) ولی از مزایاش اینه که تقریبا" اکثر داروها قطع میشه و یا اگر داروی تجویز میشه برای کمک به روند درمان هست.... این موضوعو گفتم به خاطر اینکه دیدم کاربرایی اینجا از این رژیم تجربه خوبی ندارن هر چند که من یک مورد دیدم که با این رژیم بچه از این رو به او رو شده و یا کاربران خارجی به شدت به من پیشنهاد می کنن که بر انجام این رژیم پافشاری کنم و از دکترش بخوام چون موارد زیادی با این رژیم خوب شدن.
وبلاگ اسپاسم شیرخوارگی http://persianis.blogfa.com
سلام به همه هدیه اسمانی دختر من هم هم سن دختر شماست ونمیتونه روی پاهاش بایسته فقط می غلطه من ام ار ای دادم اون رابطی که دو بطن مغز رو به هم وصل میکنه در دختر من تشکیل نشده به نظر من ام ار ای بدی بهتره