2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808589 بازدید | 6396 پست
معرفت جون پسر من الان ۶سالشه حدود ۳ماه تشنجش کنترل شده ولی با دوز دارو خیلی بالا که کاملا بچمو شل کرده حتی گردنم نمی گیره ولی دکترش می گه مهم نیست تشنج نکنه بهتره تا شل باشه اسم دکترشم کیهان دوسته
خدایا هیچ چیزی تو دنیا ارزش سلامتی که دادی را نداره پس به بزرگیت قسم می دم که سلامتی ایلیارم برگردون http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=588533
سلام به همه پسر من چهارسالشه پارسال لکنت زبون گرفت ووقتی دکتر بردم داروی ایپیلیم داد خورد خیلی بهتر شد ولی هر ماه چند روز لکنت داشت تا عید که به دکترش گفتم دوز داروشو کم کرد تاقطع بشه ولی لکنتش بعد مسافرت شدید شدودوباره همون دوز قبلی رو داد این بار شربت نوتروپیل هم داد که دادم دوسه روز خیلی خوب بود ولی تکرر ادرار گرفت یعنی به خاطر این دارو جدیده ؟؟؟؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدارو شکر مامانه ایلیا انشالله که دیگه تشنح نمیکنه و خوب خوب میشه به نظر شما کیهانی دوست دکتر خوبیه من یه بار بچه هامو بردم پیشش به نظرم دکتر خوبی نیومد لنگه غفرانی بود بد اخلاق بود
سلام من دخترم بردم پیش محولاتی نوار گرفت گفت نوارش خیلی بده حالا دوز داروها رو عوض کرد یه دارو رو هم حذف کرد و یکی اضافه کرد البته پبش غفرانی هم بردم نظرش رژیم بود ولی فعلا طبق نظر محولاتی داروهاش عوض کردم ببینم چی مبشه
نردبان دلم شکسته است , میشود برای من کمی دعا کنی ؟ یا اگر خدا اجازه میدهد , کمی بجای من خدا خدا کنی؟ راستش دلم مثل یک نماز بین راه , خسته و شکسته است میشود برای بیقراری دلم سفارشی به آن رفیق باوفا (خدا) کنی؟ امشب شب آرزوهاست التماس دعا
من یه پسر 15 ماهه دارم. که بعد از واکسن یکسالگیش مریض شد و تب کرد که تب اصلا پایین نمیموند و خیلی سخت بود. ما هم چیزی نمیدونستیم و متاسفانه تشنج کرد. سه روز بیمارستان بستری بود. نوار گرفتن و گفتن مشکلی نداره خداروشکر. فقط موقع تب باید دیازپام بدم و کنترل کنم تب رو. هم متخصص اطفالش و هم یه. فوق تخصق اطفال دیگه و دکترای تو بیمارستان و.اون دکتر مغز و اعصاب بزرگسالان که نوار رو گرفت گفت مشکلی نداره خداروشکر. تقریبا 40 روز بعد باز ویروس گرفت و یهو تب رفت بالا و چون تو خونه تنها بودم دیازپام ندادم و ترسیدم زنگ زدم تا شوهرم بیادو بردیمش بیمارستان. دم در بیمازستان باز تشنج کرد. اما بازم گفتن چون از تب بوده مهم نیست اما برای اطنینان تا 6 ماه والپروا.ت سدیم بخوره که اگر تا اون موقع تشنج نکرد دوزشو کم کنیم. من این دفعه برای اطمینان بردمش. یه مغز و اعصاب بزرگسالان دیگه اونم گفت نوارش خوبه اما یه کوچولو پرش داره شاید اون موقع تکون خورده. چون تو بغل خودم بود.
خوشحال میشم بیای وبلاگم نظر بدی... http://khoshbakhtyema.blogfa.com/
رومد تکامل بچم خداروشکر خوب بوده. راه میره و کلمه میگه و .... خاستم نظر شمارم بدونم که ببرمش مغز و اعصاب کودکان یا همین متخصص اطفالش که دارو رو شروع کرده خوبه؟ اخه خودشم گفت نمیخاد ببری. و مشکلی نداره. مغز و اعصاب کودکانم تو شهر خودمون نیست و دردسر داره. داروشم 1.5 سی سی شب میدم و همینقدرم صبح. ایا این میزانم برای کبد خیلی بده توروخدا منو راهنمایی کنید
خوشحال میشم بیای وبلاگم نظر بدی... http://khoshbakhtyema.blogfa.com/
سلام زیزی جان انشالله که چیزی نیست ولی ببری زیرنظر فوق تخصص مغزاعصاب کودکان تامطمئن بشی
هیچ کودکی نگران وعده بعدیِ غذایش نیست،زیرابه مهربانیِ مادرش ایمان دارد... ایکاش من هم مثل او به خدایم ایمان داشتم...  
شمبم حان ببخشید اونروز زود رفتم آیه حان پسرم یعو از خواب میپرید و عین مسایی مه شکه مبشن میشد جشماش خیره و دست پاش سفت فقطم دو سه ثانیه مبشد مامان ایلیا جان از لطفتتت هیلیییی خیلییییی ممنونم عزیزمی من خودم همیش چندین بسته نگه یدارم برای اختیاط پلی فکر کنم اگر تاپیک بزنی پیدا بشن کساییی که این دارو رو بخوان
مامانیه مهربون امضامو که دیدی واسه سلامتی پسر کوچولوم امن یجیب بخون...خواهش میکنم😔😔
سلام زیزی جان منم با نظر شمیم موافقم در ضم من یکی از همتهتیای پسرم وضعیت نشابه پسر شمارو داشت و عمین والپروات سدیم بعش دادن و گفتن نباید شیاف بزنی فقط موقع تب دوز دارو رو ببر بالاتر یکم البته اون سه سالش بود من شنیدم زیر دوسال نمیدن اصلا والپروات رو کلا محاز نیست بهتره یکم دشواری رو بحون بخری و ببریش زیر تظر متهصث مغز اعصاب اطفال
مامانیه مهربون امضامو که دیدی واسه سلامتی پسر کوچولوم امن یجیب بخون...خواهش میکنم😔😔