2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808405 بازدید | 6396 پست
من سدیم والپرات را دادم .2 ماهه.قطع نشده ولی خیلی کمتر شده.این دفعه که نوار گرفتم یه درجه بهتر شده بودواز abnormal اومده بود به middly abnormal
فاستجبنا له و نجیناه من الغم و کذلک ننجی المومنین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الاله جون میشه توضیح بدی middynormal یعنی چی؟ من پسرمو بردم دکتر اشرفی نوار گرفت و نوشت میدی نرمال. کمتر از این میشه نرمال؟ یعنی سه درجه داره نوار مغزی؟ من اولین بار بود میرفتم دکتر و اصلا نمیدونم. خیلی نگرانم. تازه فنوباربیتال داد و ویتامین بی شش. عوارض داره؟ اگه به سلولهای مغزیش اسیب نزده باشه خوب میشه؟
درجه بندی نوار مغز اینطوریه.یعنی کمی غیر نرمال.از Abnormal یه درجه بهتره. ان شالله که چیزی نیست و با دارو خوب میشه.نگران نباش اگه لازمه بدی نگرانه عوارضش نباش.قطعه تشنج مهمتره. تشنج کرده بود یا مشکوک به تشنج شدی؟
فاستجبنا له و نجیناه من الغم و کذلک ننجی المومنین
الاله جون حدود ده روزه پرش داره و همزمان صورتش قرمز میشه و چشماش خیره. فیلمشو نشون دکتر زمانی و اشرفی دادم. زمانی نوار مغز گرفت گفت نرماله ولی فیلمش شبیه تشنجه. فنوباربیتال داد گفت فعلا واسه احتیاط و تست کردن بدم و دوهفته دیگه ببرمش. سونو مغز و ازمایش هم داد پریشب بردمش اشرفی دوباره نوار مغز گرفت و گفت غیر طبیعی خفیفه. گفتم یعنی مغزش اسیب دیده گفت نه در اونصورت مینوشتم غیرطبیعی. گفت یعنی مشکوک به تشنجه ولی باز هم نمیشه قطعی گفت. ولی گفت فعلا از روی فیلمش احتمال تشنج بالاست. فنوباربیتالشو شبها نصف قرص اضافه کرد و ویتامین بی شش هم داد. گفت اگه تا ده روز اثر نکنه بیارش. گفت اگه اثر نکنه کارمون سخت میشه. نفهمیدم منظورش چیه ولی خیلی نگران شدم. چقدر طول میکشه بعد از مصرف فنوباربیتال تا اثر کنه؟ من از شنبه شب با نصف صبح نصف شب شروع کردم و از سه شنبه شب نصف صبح و یکی شب میدم از دیروز هم ویتامین بی شش روزی یکی میدم ولی همچنان تشنجهاش سرجاشه. روزی متوسط شش بار. فقط قبلا مثلا دو ساعت یک بار میشد الان نصف روز نمیشه بعد در عرض یک ساعت سه بار نیشه به فاصله ربع ساعت بیست دقیقه. البته حس میکنم شدتش یه ذره کم شده ولی مطمین نیستم. مامانایی که اولین بار فنوباربیتال دادین چقدر طول کشید اثر کنه؟ اگر این قرصها اثر نکنن چی میشه؟ خیلی نگرانمممممممممم
لی لی جون پسرم تحت نظر دکتر اشرفیه ، اول از فنوبارب شروع شد و اثر نداشت و الان سه تا داروی ضد تشنج میخوره ، بچه هایی که تشنجشون با فنوبارب کنترل بشه ، خیلی کار آسون میشه و لی پسر من اینطوری نبود ، نمیشه روند درمان یکساله پسرمو بنویسم ، اگه دوست داشتی ، شماره تماسمو برات توی پیام خصوصی میذارم ، باهام تماس بگیر چون من شمارتو ندارم بهت زنگ بزنم ولی درکت میکنم . به امید خدا خوب میشه ولی b6 رو وزنی بده و الا اثر نمیکنه .
أَمَّنْ یُجیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَکْشِفُ السُّوءَ
منیژه جون صفحه ام هنوز باز نشده به محض باز شدن قبول میکنم فکر کنم مروفویلم مشکل داره حالا منم به لیست دوستام اضافه ات میکنم شاید اینجوری بشه استی گلم پطرم تازه یک ماهشه و وزنش 4.3 حدودا هست. بی شش چهل میلی گرم دکتر داده
لیلی جان بازم مراجعه کن به دکتر من برای اینکه تشنج پسرم زود کنترل بشه هفته ای شه بار مطب ودو سه بار هم بیمارستان مراحعه میکردم و تشنج پسرم هر روز کمتر شد تا بعد از سه هفته کامل قطع شد اینقدر هر دفه دکتر با دوز داروش بازی کرد تا دوز مناسب براش پیدا شد اصولا دکترا هر پنج روز اگر جآاب نداد دارو رو زیاد میکنن بعضی وقتا هم سه روز انشالله که هرچی زودتررکنترل بشه منکه روزی که پسرم شش بار تشنج کرد بستری شد نا بتونن داروی مناسب رو براش پیدا کنن
مامانیه مهربون امضامو که دیدی واسه سلامتی پسر کوچولوم امن یجیب بخون...خواهش میکنم😔😔
بن یو جون این که هر دفعه دکتر دوزشو عوض میکرد یعنی زیاد میکرد؟ یا زمانشو هم تغییر میداد؟ مثلا من الان نصف صبح و یکی شب میدم. ممکنه تغیر دوزش این باشه که نصف صبح تصف ظهر تصف شب؟ یا حتما منظورت اینه که تعدادش زیاد میشه؟ راستش یه چیز جالب اینه که صبحها حدودای 7 تا 8 صبح تشنج داره از وقتی دارو نیدم. گاهی فکر میکنم اون موقع اثر داروی شبش از بین رفته. یعنی میشه؟