2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808413 بازدید | 6396 پست
سلام منیژه جون پسر منم اینجوری بود ولی یا ماساژای گردنی که کار درمانش بهش داد خوب شد عضله های گزذنش ضضعیفه کار درمان پسرم گفت اگر ابریزش دهن نداره پس یعنی مشگل بلع نداره ولی اگر داره باید گفتار درمانی هم بره البته اینو هم گفت چون بچه ها نمیتوننب بشینن بلعیدن براشون سخته ولس هدلروشکر پسرم با چنددبار ماسژ خوب خوب شد غذا خوردنش دیگه نگه نمیداره از برنج خودمون هم میدم میخوره
مامانیه مهربون امضامو که دیدی واسه سلامتی پسر کوچولوم امن یجیب بخون...خواهش میکنم😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام مامانای عزیز من پسرم 27 روزشه.حدود ده روزه پرشهای عجیبی پیدا کرده. یهو با یه پرش صورتش قرمز میشه چشماش خیره به یک سمت.دست و پاشم یه کم جمع میکنه. گاهی چند تا پرش اینطوری پشت هم داره. کلا ده تا سی ثانیه طول میکشه و وقتی اینجوری میسه به هیچ محرکی جواب نمیده. شیر هم نمیگیره و .... بعدشم یه کم نفساش خس خس هست البته ریفلاکس هم داره و روزی حدود 6 بار متوسط اینجوری میشه. گریه که میکنه و به خودش فشار میاره حس میکنم بیشت میشه. از روزی که بدنیا اومد خواب الود و کرخت بود هنوزم هست اما در عین حال با اینکه کوچیکه گردن میگیره. ضمنا بدنیا اومد دور سرش 37 بعد سه روز تو مطب دکترش 36 و دیروز 38 بود. میترسممممممم چیکار کنم؟ برم اشرفی؟ میخام یه دکتری برم که زود نوار نگی ه اگه لازم نیست. یعنی در کل اگه لزومی نداره بچه رو اذیت نکنه و دا و زود نده. اما اگه لازمه دا وی با کمترین عوارضو بده. میشه راهنماییم کنین راستی برای نوار مغز بیه ش میکنن؟ میشه روندشو توضیح بدین. نوار مغز و سونو و ...
معرفت جون دکتر پسرمو بیمارستان خوابوند تمام ازمایشاتو ازش گرفتن ودارو بهش دادن من فکر می کنم اگر از اول پیش این خانم دکتر رفته بودم به اینجا ها هم کشیده نمی شد خدا پدر مادرشو بیامرزه .وداروهایی که الان مصرف می کنه پیریمیدون.سدیم والپروات.فنوباربیتال.کلونازپام هم می خوره که از ۳۰ماه گفته کمش کردیم
خدایا هیچ چیزی تو دنیا ارزش سلامتی که دادی را نداره پس به بزرگیت قسم می دم که سلامتی ایلیارم برگردون http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=588533
سلام لیل لی جان متاسفانه فکر کنم پسرت تشنج مبکنه حتما حتما حتما هرچه سذیعتر ببرش دکترعیب نداره بذار نپار مغزذبگیرن فقط هرچه سریعتر ببرش هر تشنج کلی اثر بد میذاره برذیش بیا خبر بده تشنجای پسرت عین پسر منه و دکترا فکر میکردن کولیکه یا رفلاکس
مامانیه مهربون امضامو که دیدی واسه سلامتی پسر کوچولوم امن یجیب بخون...خواهش میکنم😔😔
مامانا خهشا اگر کسی از کار درمانی نتیجه گرفته بیاید بگه بلکه یکم دلم اروم بشه ده جلسه بردم اما هنوز خبری نیست چقدر صبر کنم چقدر تحمل کنم راستی من پسرمو من شنبه بردم متخصص طب فیزیک یکم بررسیش کرد وگفت همه چیش خوبه وعلت تاخیراش هم بخاطر تشنج نیست واثر مستقیم فنو بار بیتال و لیسکانتین هستش هر دو پایه اثر بخشبشون عین پریمیدون هستش و پسرمنم دوز دریافتیش زیاده و گفت دو حالت داره یا هرچی بزرگتر میشه اثر دارو‌رو بدنش کمتر میشه و میتونه تعادل بگیره یا اینکه دیگه باید صبر کنید داروش قطع بشه گفت پسرت از لحاظ فیزیکی هیچش نیست ولی پریمیدون روی قسمت تعادل گیری اثر میذاره و تا زمان دریافت هم این عارضه هستش از یه لحاظ خوشحالم که پسرم سالمه واز یه لحاظ دیگه هم ناراختم چون فعلا که دمترش گفته باید تا برج سه بگیره بعد هم باید با نوار مغز ببینیم چی میشه
سلام. من هر چی زنگ میزنم مطب اشرفی و تنکابنی برنمیدارن نمیدونید اگه حضوری برم هستن یا نه کمک الان کجا میتونم امروز ببرم؟ زنگیدم مرکز طبی کودکان گفت اشرفی سه شنبه ها هست و زمانی صبح بوده اونم باوقت قبلی.امروز عصر توسلی هست کممممممک استی نوار مغز چرا بیهوش میکنن؟
مامان بهراد عزیزم با تفاسیری که شما میگی پسرت مشکلی نداره خداروشکر دس ذیگه نگران نباش عزیزم لی لی جان من که تهران نیستم ولی فکر میکنم تو تاپیکها خوندم که اشرفی بین نریض میفرسته تو حتمادیسر بزن برای نوار مغز هم بیهوش نمیکنن فقط دارویخواب آور میدن که نینی سرشو تکون ده چون امواجو بد نشون میده
آناهیتا جون من روز شنبه ساعت هشت شب اونجا بودم دکتر بودش فردا زنگ بزن خیلی زنگ بزن چون خیلی مطبش شلوغه تا ده شب هستند اگه نتونستی وقت بگیری اسم و فامیل دخترت رو بفرست برات وقت میگیرم خبرش رو بهت میدم دخترت یه زره تشنج هاش بهتر نشده
راستش نه قبلا هر دارویی شروع میکردم برا یه مدتی تشنجا قطع میشدن ولی با سدیم والپرات اینجوری نبود تعجب میکنم چون خیلیا میگن داروی خوبیه البته الان حدود سه هفته هست شروعش کردم ولی دیشب بازم تشنج کرد دیگه نمیدونم باید چیکار کنم