2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 807893 بازدید | 6396 پست
سلام عزیزم
آخی
پسرت قبل از دونه زدن تب هم میکرد به مدت چند روز؟ این که میگی شبیه بیماری روزئولا هست
انشالا دکتر دارو میده زود خوب میشه

عزیزم صرع انواع مختلف داره برای بچه ها طول درمانش 2 تا 5 سال هست....شنیدم که اگه تا 5 - 6 سالگی کنترل بشه دیگه بعد از اون اتفاق نمیفته و بچه خوب میشه.....غصه نخور

در مورد نوبت اشرفی مال من توی اواخر اسفند هست.....
ببین تو هر روزی که تماس بگیری تو همون هفته بهت وقت میدن که ما بین مریض بری نگران نباش....فقط بهت میگن معطلی تا 4-5 ساعت داره
من که رفتم شانس آوردم کمتر از 3 ساعت طول کشید
مطب ساعت 2:30 باز میشه ....ولی یه اتاق انتظار داره اگه قبل از 2 بتونی بری و زودتر اسمت رو بدی منشی بنویسه ....شانس این رو داری که کمتر معطل بشی
هفت نصیحت مولانا ۱. گشاده دست و جاری باش و کمک کن (مثل رود) ۲. با شفقت و مهربان باش (مثل خورشید) ۳. اگر کسی اشتباه کرد آن را بپوشان (مثل شب) ۴. وقتی عصبانی شدی خاموش باش (مثل مرگ) ۵. متواضع باش و کبر نداشته باش (مثل خاک) ۶. بخشش و عفو داشته باش (مثل دریا) ۷. اگر می‌خواهی دیگران خوب باشند خودت خوب باش (مثل آینه)
این هم شماره تماس و آدرس

تلفن تعیین نوبت: 66939017

تلفن مطب: 66901867 الی 8

دکتر محمودرضا اشرفی

آدرس:انتهای بلوار کشاورز، خ دکتر محمد قریب ،پلاک36 ،ساختمان شباهنگ
هفت نصیحت مولانا ۱. گشاده دست و جاری باش و کمک کن (مثل رود) ۲. با شفقت و مهربان باش (مثل خورشید) ۳. اگر کسی اشتباه کرد آن را بپوشان (مثل شب) ۴. وقتی عصبانی شدی خاموش باش (مثل مرگ) ۵. متواضع باش و کبر نداشته باش (مثل خاک) ۶. بخشش و عفو داشته باش (مثل دریا) ۷. اگر می‌خواهی دیگران خوب باشند خودت خوب باش (مثل آینه)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم کلوب تاخیرا نیاز به دعوتنامه نداره
احتمالا بخاطر تشنج پسرت دچار یه سری تاخیر هم هست نه؟
اونجا میتونی از تجربیات بچه ها استفاده کنی

موفق باشی......زود بیا از حال پسرت ما رو بی خبر نذار
یه چیز یادم رفت بهت بگم
اگه رفتی مطب اشرفی یک کتاب هست از منشی بخر
به اسم بیماریهای مغز و اعصاب کودکان
خیلی مفیده
تو مطب دکترهای مغز و اعصاب اکثرا برای فروش دارند
خیلی خیلی ممنون رزآبی خوب و مهربون
امروز بردیم دکترش گفت دونه ها به خاطر حساسیت دارویی هست
حساسیت به خود فنی تویین که خیلی هم خطرناک هست
وکلا داروهای مشابه رو هم نمی تونه بخوره
براش والپروات سدیم نوشت که گویا پرعارضه تره اما چاره ای نیست
سعی می کنم یه نوبت پیش اشرفی هم ببرم حتما اگرچه همه می گن این دکتر اون دکترش نکن .......
خواهش میکنم عزیزم
آخی طفلکی
تا اونجا که من میدونم والپرات کم عارضه تر هست یعنی تو همون کتاب خوندم اگه اشتباه نکنم
خب اگه فکر میکنی دکترش خوبه لازم نیست ببری جای دیگه ....یا میتونی الان وقت بگیری از اشرفی برای بعد یه مشاوره بری پیشش ....احتمالا تو فروردین وقت بده!

عزیزم پسر من 3 سال از بچه شما بزرگتره....من هر 12 ساعت 5 سی سی میدم....ساعت گذاشتم که حتما سروقت بدم حتی یک دقیقه هم اینور اونور نمیذارم بشه
پسر من هنوز یکسال نیست که دارو میخوره آخرین نوارش که مرداد داد نرمال بود ....شاید تو دیماه دوباره نوار بگیریم ....فکر کنم حداقل باید دو سه تا نوارش نرمال باشه که بگیم کنترل شده یا نه....مخصوصا که تشنجاتش اکثرا تو خواب رخ میداده و من نمیتونم زیاد متوجه بشم....انشالا که کنترل شده باشه

من والپرات مال شرکت رازک رو میدم 1800 تومان! هههههههه!
قبلا بهش آلمانیش رو میدادم به اسم اورفریل....ولی سر مسخره بازی تحریم این دارو کمیاب شد زنگ میزدم به 20 تا داروخانه تا یکی میگفت از قبل داره هرجای شهر بود شوهرم رو میفرستادم بره بگیره
واسه همین دکتر براش ایرانی نوشت تا راحت گیر بیاد....
ولی به تازگی دیدم انگار دوباره این دارو رو آوردن
ولی دو تا از دکترایی که پسرم رو میبردم میگفتن اندازه خارجی رو ایرانیش فرق داره نباید سرخود بدی....من اورفریل رو کمتر میدادم ....
یه داروی دیگه هم هست به اسم اپیلیم....اینم خارجیشه که راحت تر از اورفریل گیر میومد.....با دکتر تماس بگیر بگو چقدر باید به پسرت دارو رو بدی.....فکر کنم اون دو تا هم مقدارشون فرق کنه ....احتیاط کن

اشرفی به پسر من ال کارنیتین هم داده.....برای کمتر شدن عوارض کبدی والپرات
ممنون دوست عزیزم رز آبی جان....چتد بار جواب تایپیدم اینجا حالا نگا کردم هیچی نیست
امروز بلاخره موفق شدم دکتر اشرفی رو ببینم
تقریبا همون تشخیصای دکتر رونق+داروی کلونازپام واسه بیقراریش که گفت اگه خوابش خوب نباشه باعث عود تشنج می شه
خیلی فرصتندادحرف بزنم یادم رفت بگم آخرین تشنج بعد از سه ماه دارو نخوردن بوده انگار خیلی هم جزییات براش مهم نبود
خوبیش این بود نیازی نیست دکترش رو عوض کنم چون هم تشخیص یکی بود هم اینکه دکتر رونق خیلی وقت میذاره و گوش می ده و دقت می کنه
یادم رفت راجع به نوع خارجی دارو بپرسم
کتابی که شما گفتین رو هم خریدم
بازم ممنون
خوشحالم که دوستای خوبی دارم امیدوارم یه روز خوب شدن بچه هامون رو همینجا جشن بگیریم

ممنون دوست عزیزم رز آبی جان....چتد بار جواب تایپیدم اینجا حالا نگا کردم هیچی نیست
امروز بلاخره موفق شدم دکتر اشرفی رو ببینم
تقریبا همون تشخیصای دکتر رونق+داروی کلونازپام واسه بیقراریش که گفت اگه خوابش خوب نباشه باعث عود تشنج می شه
خیلی فرصتندادحرف بزنم یادم رفت بگم آخرین تشنج بعد از سه ماه دارو نخوردن بوده انگار خیلی هم جزییات براش مهم نبود
خوبیش این بود نیازی نیست دکترش رو عوض کنم چون هم تشخیص یکی بود هم اینکه دکتر رونق خیلی وقت میذاره و گوش می ده و دقت می کنه
یادم رفت راجع به نوع خارجی دارو بپرسم
کتابی که شما گفتین رو هم خریدم
بازم ممنون
خوشحالم که دوستای خوبی دارم امیدوارم یه روز خوب شدن بچه هامون رو همینجا جشن بگیریم

خواهش میکنم یک مادر عزیز
آره اشرفی سرش شلوغه زیاد حرف نمیزنه
منم ناچارم .....آخه این آخرین دکتری هست که فعلا میشناسم و پروندش سیاه نیست....خدا کنه خوب باشه

اون کتاب هم خیلی کمکت میکنه جواب همه سوالاتت رو توش پیدا میکنی

انشالا تشنج بچه هامون کنترل بشه

در مورد ام آر ای به دکتر رونق هم نشون بده

پسر گلت رو ببوس
خواهش میکنم....ماها باید در کنار هم باشیم تا بتونیم با کمک هم به کوچولوهامون کمک کنیم
من خودم شبی یکچهارم ریسپریدون به پسرم برای همین بیقراری میدم........برای پسر من مشکلی بوجود نیاورده....خیلی از بچه های دیگه هم از این قرص با دستور پزشک استفاده میکنند....
باز خودت میدونی......آخه اگه مشکل خواب داشته باشن تشنج رو تشدید میکنه....من بیشتر برای این میدم که راحت تر بخوابه