2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808345 بازدید | 6396 پست
عزمزمه اکثر بچه هایی که مامان هاشون در این گروه بودند و هستند تشنج های مقاوم دارند.

سلام عزیزم.خوبی؟؟دختر گلت خوبه؟؟؟ببخشید من اون کاربریم معلق شد و دیگه نتونستم حال دختر گلت رو بپرسم .رشدش بهتر شده؟؟تشنج هاش کنترل شدن؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم.خوبی؟؟دختر گلت خوبه؟؟؟ببخشید من اون کاربریم معلق شد و دیگه نتونستم حال دختر گلت رو بپرسم ...

سلام عزیزم مامان هستی جون .خیلی ممنونم که به یادم هستید.نه متاسفانه .تشنج ها به شکل سلام تغییر پیدا کرده و همچنان ادامه داره .فعلا داریم با تگرتول ادامه میدیم تا ببینیم چی پیش میاد توکل به خدا 

سلام عزیزم مامان هستی جون .خیلی ممنونم که به یادم هستید.نه متاسفانه .تشنج ها به شکل سلام تغییر پیدا ...

امیدوارم خدا بهترین اتفاق ها رو برای خودت و دخترت رقم بزنه و معجزه اش رو نشونت بده .

البته امیدوارم برای تمام بچه ها مخصوصا بچه های این تاپیک تمام اتفاق های خوب رخ بده . 

خودتو به خدا بیشتر نزدیک کن .بعضی اوقات خدا به ما با این مدل اتفاقها میخواد بگه دلش میخواد بهش بیشتر نزدیک بشیم .بهش بیشتر نزدیک شو ایشالا معجزه اش رو نشونت میده و شفای دخترتو میده.من که شاکرشم که معجزه کرده برای دخترم .اول خدا و بعدش خدا و بازم خدا و در اخر دست بوسه دکتر دخترمم که تونست حالشو خوب کنه.امیدوارم دختر شما هم روز به روز بهتر بشه.

امیدوارم خدا بهترین اتفاق ها رو برای خودت و دخترت رقم بزنه و معجزه اش رو نشونت بده . البته امیدوارم ...

در شرایطی مثل من و دختر من ،غیر از توکل و سپردن خودمون به خدا هیچ کار دیگه ای نمی تونم انجام بدهم تا بتوانم کمی به  آرامش برسم. بله درسته تمام این ۹ ماه فقط به این فکر کردم که چقدر قوی هستم که تونستم از پس این روزها بربیام روز هایی که بی انتها هستند و روز به روز سخت تر از قبل می شوند .من منتظر معجزه نیستم در واقع در حال حاضر بودن دخترم تو این روز ها رو یک معجزه می دونم تو زندگیم و همین طور آرامشی که در درونم دارم ولی خب گاهی هم خسته میشم با این حال سعی کردم تا به الان ناشکری نکنم با اینکه تا به حال مثل دخترم و شرایطش کسی رو ندیدم ولی روز به روز  من و همسرم بیشتر دوسش داریم و  بهش محبت می کنیم.در هر صورت  همچنان ما رو از دعای خیرتون محفوظ نکنید و دعا می کنم خدا آرامشی از جنس خودش به تمام پدر مادر هایی بدهد که شرایط ما رو دارند و درگیر این شکل از این بیماری ها هستند .

[QUOTE=252439030]در شرایطی مثل من و دختر من ،غیر از توکل و سپردن خودمون به خدا هیچ کار دیگه ای نمی تونم انجام بدهم تا ...[/QUOTEبله کاملا درسته .امیدوارم سایه شما و پدرش بالا سرش باشه و همیشه مثل کوه پشتش باشین.واقعا بدترین امتحان خدا با بچه هستش.ایشالا هیچ کس تو این مدل امتحان از خدا قرار نگیره.مطمئنم روزی تو این تاپیک از حال خوب دخترت مینویسی.من ارسال این موقع ها بود که بدترین روزهای زندگیمو داشتم تجربه میکردم از بابت دخترم .با وجود گذشت یکسال از اون دوران و خوردن داروی دخترم روز نیست که سر نماز نگم خدایا این استرس و این دل نگرانی از اینده دخترم و این عذاب رو از ذهن منم پاک کن.همش نگران اینده که میخواد چی پیش بیاد .

امیدوارم همشون شفای کامل خدا بهشون بده.

[QUOTE=252439030]در شرایطی مثل من و دختر من ،غیر از توکل و سپردن خودمون به خدا هیچ کار دیگه ای نمی ت ...

خیلی ممنونم عزیزم انشالله  که هر چی خیر هست برای هممون پیش بیاد 

سپاسگزارم 

سلام دوستان .من یه تعداد خیییییلی محدود برای دخترم شربت دپاکین ترک تهیه کرده بودم .الان نیازم نیست اون مقدار .چندتاشو میتونم بدم به کسی که لازم داره .

به سفارش ترک هستش ولی ساخت فرانسه و میتونه بهترین شربت وبرند به جای اپیلیم و اورفیریل باشه .اگه کسی نیاز داشت پی وی پیام دوستی بده تا باهاش هماهنگ کنم بفرستم .چون من خودم به دخترم اصلا شربت والپروات سدیم ایرانی نمیدم .معلوم نیست اثرش چطوری باشه .وقیمت اورفیریل و اپیلیم هم واقعا فضایی شده .برای همین اینو جایگزین کردم .

سلام دختر من دستاشو موقع ترس باز ميكرد كه نوار و ازمايش سالم بود و ال تي ام هم دادم سالم بود اين هقته دوبار سينش لرزيذ باز.  بردم دكتر نوار گرفت ازش گفتن مشكلي نداره تو وسوارس داري پس اين لرزش سينه از چيه😕😕 موقع هم انجام ميده هوشياره واقعا خسته شدم ديگه هيچ دارويي نميدن

سلام

من یک‌ماهه دارم ابن تاپیک رو میخونم و چقدر عالیه

ای کاش هنوز باشید و به ماها کمک‌کنید خیلی محتاجم

من پسرم توی دو سال و دوماهگی تب و تشنج میکنه دو بار به فاصله ده ساعت ۸ روز بیمارستان بستری میشه و سی تی اسکن و مایع نخاع سالم بود و کروناش مثبت میشه و فنوبارلیتال دادن 

همسرم بچگی تشنج با تب داشه چند بار

از ببمارستان میایم خونه چند روز بعد از داداشس دوباره ویروس میگره و تب مبکنه اما با دیازپام داروهای دیگه کنترل کردیم و خداروثکر تسنج نکرد اما خیلی رود به زود و پشت هم مریض میشه قبلا اینطور نبود داداشسم کلاس اوله ویروسای جدید میاره

چند روز بعدش بدنش پر از کهیر میشه که حساسیت به فنوباربیتال مبگن هست و داروشو دکترش قطع کرده و هفته اینده نوار مغز داره و گفته تا دادن نوار مغزش دارو نمیدم

نگران اینم بدون دارو نکنه تسنج کنه

تو رو خدا اگه‌هستین جوتب بدین

پسر من دو سال و دو ماهگی یهو بدون اینکه مریض باسه توی خواب تب میکنه من یهو‌متوجه شدم عچه ناله میکنه پاشدم دیدم توی تب داره میسوزه فوری تا بغلش کردم شیاف گذاستم براس بچه لرزید و کف کرد خدا منو بکشه زیر گل میرفتم این ثحنه رو نمیدیوم ۴ صبح بود جیغ و داد زدم همسر و همسایه ها همه رو بیدار کردم بعد رفت کوی خواب عمیق تا بیمارستان که رفتیم اونجا هوشیار سد و ۱۰ ساعت بعد توی بیمارستان هم از تب تشنج کرد باز رو‌پای من بود داشتم میخوابوتدمش بمیرم الهی تیکه تیکه شم خدااااا

۸ روز بیماریتان بودم مایع نخاع یالم بود سب تی اقکن سالم بود کرکناش مثبت شد که دلیل تب همین بود 

همسرم بچگی تسنج با تب میکرد اما پسر اولم اصلا اینطور نبود 

خلاصه فنوباربیتال دادن و رفتیم خونه

۳ ۴ روز بعد پسر اولم سرما خورد و تب کرد دوباده پسر دومم هم از اون گرفت با دیازپام و شیاف و ایبوپروفن ۵ شب سخت و گذروندیم و تسنج نکرد خداروشکر

اما چی به ما گذشت و فقط خدا میدونه چون هنوز چند روز از ببمارستان اومدن ما به خونه نگذشته بود 

خلاثه سرتون دبد نیارم تبش خوب شد ابریزش و سرفه شروع شد که دکترش براش یه سرم نوشت که ببرم اورژانس بزنم اونو که زد توش سفتراکسیون بود بعدش لچه صورتش قرمز شد با اینکه تستم کروه بودن و بکم تستش قرمزی داشت اما‌گفتن مشکلی نداره

بعد اون بدن بچه کلی دونه ریخک بیرون شبیه کهیر داست میشد

من ۴ تا دکتر بردم هی میگفتم از فنوباربیتاله یا سفتراکسیون مبگفتن سفترا هستش و سیتریزین بده

دیگه دیدم بچه بدنش میخاره بردم شهر دیگه پیش دکتر مغز و اعصاب که گفت عوارض فنوباربیتاله و خطر مرگ داره جرا دارو قطع نکردی

گفتم من ۴ تا متخصص بردم هیچکووم نگفتن از هر کدوم دونه دونه سوال کردم 

و خدا میدونه چه حالی بودم

۵ روز ببمارستان بستری شد

فنوبارب و قطع کردن و دونه هل کمرنگتر شد مرخص شدیم

بدون داروی تشنج و دکتر گفت یک هفته بعد بیا برای نوار مغز و فعلا هیچ دارویی نمبتونم بوم بدن بجه حساسه و نمیتونه 

تا ببینیم نوار مغز چیه

اومدیم خونه داداشس کلاس اوله اولین روز رفت مدرسه اومد با دماغ اویزون اینم از اون گرفت و دوباره ابریزش

شربت دادم خداروشکر فقط ابریزش بود

الان بعد چند روز کم شده

اما من دیگه دارم دیوونه میشم

نمیدونم لخاطر تسنج بونش انقدر ضعیف شده یا بخاطر کرونا بوده

اخه اصلا توی این دو سال بجه بد مربضی نبود خیلی مقاوم بود

الام داداشش از مدریه ویروس میاره اکنم میگیره

بدون داروی تشنج 

من چه خاکی تو سرم بریرم از استرس؟

هر سب سه چهار بار بیدار میشم تب هر دوتارو چک مبکنم

دارم دق میکنم....

سلام دختر من دستاشو موقع ترس باز ميكرد كه نوار و ازمايش سالم بود و ال تي ام هم دادم سالم بود اين هقت ...

من خیلی خوشحالم براتون که تشنج نیست .ولی خب شاید یک مشکل دیگه در یک زمینه دیگه داره .یعتی اگر مطمئن هستید که درد داره شاید از جای دیگه است!

پسر من دو سال و دو ماهگی یهو بدون اینکه مریض باسه توی خواب تب میکنه من یهو‌متوجه شدم عچه ناله میکنه ...

عزیزم انشالله به زودی حالشون بهتر میشه. چیزی که من متوجه شدم این است که شاید نقص ایمنی دارند که زود بیمار می شوند البته تشخیص همه چیز با دکتر است .دکتر خوب ببرید انشالله حل میشه